Legfrissebb hírek ÚJ

Buldózer lett a Nissan Titanból

Buldózer lett a Nissan Titanból

Tuningból sosem elég, főleg ha egy amerikai hardcore off road gépről van szó! Ennek a kritériumnak minden tekintetben tökéletesen megfelel a japán márka platósa, amely egy igazi szörnyeteg lett.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Nem is variált sokat a Nissan a név kiválasztásával, nemes egyszerűséggel a „Lifted”, azaz emelt jelzőt kapta meg a Titan, amelyet ezúttal nem egy tuning műhely, hanem maga gyártó jegyez. Ez azért is fontos, mert Európában azért ennyire nem szokott komoly lenni egy limitált szériás off roadosított modell, de hát az államokban másképpen nem lehetne labdába rúgni.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Azt azért meg kell jegyezni, nem teljesen saját gyerek a Nissannál a Lifted Titan és az XD verziója, mert a legfontosabb részét, az emelőt kitet az Icon fejlesztette – ez a cég többek között a Toyota Land Cruiserek felfúrásában is komoly szintet képvisel. Viszont a Nissan gyárában szerelik össze a kapott alkatrészekkel.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

A cuccnak köszönhetően a futóműbe 28 vagy még extrémebb esetben 35 centiméteres toldás kerül, így a hasmagasság kis túlzással az egekbe szökik. És akkor a többi kiegészítőt is említsük meg. Ilyen a nagyon brutális csörlőtokos rácsos lökhárító, amely buldózerszerűvé teszi a verdát. A nagy magasság miatt van lépőkeret oldalt. Természetesen a felniken masszív terepgumikat pattintottak fel, de ez el is várható, mint ahogyan a tetőn feltűnő off roados LED-fényszóró szett is.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Ami pedig a legjobb, hogy az Egyesült Államokban minden Nissan Titanhoz meg lehet rendelni az átalakítást, nem kell vadonatúj autót venni ahhoz, hogy élvezni lehessen a Lifted Edition előnyeit. Sőt, a cég még garanciát is vállal a szerelés után, így nem lutri beszállni a buliba.