Legfrissebb hírek ÚJ

Már a terepen csapat a 2018-as Jeep Wrangler

Már a terepen csapat a 2018-as Jeep Wrangler

Mielőtt hivatalosan bemutatkozna a 2018-as Jeep Wrangler, az összkerekes terepjáró már el is hagyta az aszfaltutat és tartott egy kis bemutatót. Az ikonikus modell vadonatúj változata többek között Új-Zélandon csapatott egy jót a sziklák között, de a vízátkelés is szerepelt a programban.

Képgaléria megtekintése (19 db kép)
Jól vizsgázott
Elemében volt a terepen a 2018-as Jeep Wrangler

A legenda megtartja az elődök értékeit, de nagy lépést tesz a fejlődést útján, hiszen igazodik a XXI. század követelményeihez. Vagyis például, továbbra is leszerelhető lesz az ajtaja, a teteje vagy éppen a szélvédője, de minden idők legkorszerűbb Wranglerét ígérik az amerikaiak.

Képgaléria megtekintése (19 db kép)
Korszerű lesz
Nem csak kívül, de belül is megújul

A tervezésében részt vevő szakemberek szerint, ugyanúgy alkalmas lesz dzsungeljárásra, mint a sziklák közötti közlekedésre.

A LED-es fényszórókkal, érintőképernyős kijelzővel, akár fűthet üléssel és Dana tengelyekkel ellátott gép fogyókúrán esett át, veszített a súlyából – ez jót tett a dinamikájának, a fogyasztásának és a terepképességének.

Az elejébe többféle „szív” kerülhet. A 2 literes, négyhengeres turbómotor 270 lóerős, s hibridrendszer kapcsolódik hozzá, valamint nyolcsebességes automataváltó. A Pentastar 3,6 l-es, V6-os 285 pacis – ez hatfokozatú kézi- vagy nyolcgangos automataváltóval rendelhető. Előreláthatólag 2019-ben érkezik a „háromezres” EcoDiesel olajkályha, amely a Grand Cherokee-ben és a Ramban is dolgozik, s 260 LE-s. Nyolcfokozatú automataváltóval lesz kiegészítve.

 

 

Forrás: youtube, JL Wrangler Forums