Legfrissebb hírek ÚJ

Őrült quados a garázsban – videó

Őrült quados a garázsban – videó

Ennél a srácnál tényleg elgurult a gyógyszer, úgy döntött, nem kell neki driftpálya, megmutatja, hogy otthon is képes olyan tempóban piruettezni, ahogyan csak az igazi street fighterek.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Ezúttal nem is egy névtelen hősről van szó, Hunter Long büszkén vállalta, hogy felkerüljön róla a világháló közösségi oldalaira az a videó, amelyet a saját fészerében egy ATV nyergében rögzítettek róla. A „műalkotás” címe Dounuts in the garage, azaz fánkok a garázsban – az angolszász nyelvterületen a szlengben így hívják a drift utáni gumirajzokat és füstfelhőket.

Első hallásra nem is tűnhet nagy kunsztnak, hogy elkezd pörögni a vassal, de aki megnézi a kisfilmet, láthatja, bizony nem egyszerű mutatvány, hiszen elég szűkös a hely, ráadásul a tempó sem piskóta – csak hogy a süteményes hasonlatoknál maradjunk – komolyan húzza a bajuszt Hunter, szédítő a tempója.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Ugyan a felvétel a saját házában készült, de az biztos, hogy elmentek neki otthonról, mert elég őrült ez az akció, elég egy rossz mozdulat, egy pillanatnyi koncentrációs hiba és máris kész a baj - mint a film végén is látszik. Persze nem azért fenegyerek, hogy ilyesmiken gondolkodjon, hanem, hogy űzze az ilyen bravúros és látványos baromságokat.