Legfrissebb hírek ÚJ

A hét legviccesebb off roados pillanatai IV

A hét legviccesebb off roados pillanatai IV

Amióta beindult az élet a világhálós közösségi oldalakon, egy hét hosszú időnek számít. Éppen ezért bőséges termés van a rajongók által feltöltött mókás képekből. Ebből szemezgettünk vasárnapi nassolnivalót.

Szokásos heti összefoglalónk nyitóképén mit láthatunk?

A válasz: A világ legerősebb nője verseny győztesét, aki az autóborogató számban mutatja be produkcióját.

B válasz: Egy a párjának roppant szakértelemmel segítő hölgyet, aki kézrátétellel akadályozza meg a Suzuki Grand Vitara borulását.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A csajok kitettek magukért ezen a héten, hiszen ezen a fotón bebizonyosodik, hogy nem mindenkire jellemző a kényesség. Ez a dögös szőkeség nem finnyás, még erre a sarazás után roppant mocskossá váló Jeepre is felmászik. A szépség és a szörnyeteg remake-jét láthatjuk.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Közeleg a tél, és van, ahol már leesett a hó. Ilyenkor készülnek a hóemberek is. Az persze az off road rajongóknak unalmas lenne, hogy gömbökből összedobjanak egy hagyományos példányt. Inkább kifaragtak egy Jeep Wranglert utasokkal együtt.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A karácsony is hamarosan itt van, gondolkodnunk kell azon, mit kapjon a gyerek a Jézuskától? Megtaláltuk a legmenőbb babakocsit. Eléggé PIMP lett ez a kis off roados vas, amely rózsaszín fényezéssel és gólyaláb méretű emelésével ver oda a többieknek.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A szokásos bravúros mutatvány sem maradhat ki összeállításunkból. Ezúttal egy sivatagi csapatáson sikerült megörökíteni a nagy produkciót, miszerint orra állt a homokban a négykerekű. S mivel mély volt a talaj, nem is borult tovább egy ideig.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Éppen az ilyen zakózásoktól szerette volna megóvni Land Rover Defenderjét, az a tuningmester, aki egy kimaxolta a bukókeret fogalmát. Nem kicsit tolta túl a csövezést, gyakorlatilag a kasztni minden részére került pajzs. Jobb félni, mint megijedni?

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A torzszülöttek is mindig felbukkannak kavalkádunkban. Ezúttal egy „végtagproblémákkal” rendelkező verdát mutatunk be, amelynek a hátsó lábai merőben eltérnek az elsőktől. Groteszk látványt nyújt, elöl hatalmas ballonos terepgumik, hátul pedig szintig kitolt utcai abroncsok. Bravó!

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Sok jó terepjáró elfér kis helyen. Így lehetne értelmezni a következő fotón látható állapotot. Ugyanis nehéz megérteni, miért álltak be takkra egymás mellé és mögé egy alagút bejáratánál ennyi vassal egyszerre? Ha nincs tetőablak, szinte ki sem lehet szállni.