Legfrissebb hírek ÚJ

A hét legviccesebb off roados pillanatai IX

A hét legviccesebb off roados pillanatai IX

Amióta beindult az élet a világhálós közösségi oldalakon, egy hét hosszú időnek számít. Éppen ezért bőséges termés van a rajongók által feltöltött mókás képekből. Ebből szemezgettünk vasárnapi nassolnivalót.

Ennek az esztendőnek is vége van! A legjobb talán, mókázva mulatva hangolódunk rá a következő évre. Szokásos heti összefoglalónk nyitó képén igazolódni látszik a tézis, amely szerint az off roadozásból sosem lehet kiörgegedni. Ezt a szakmát még akkor is lehet űzni, ha az ember járókerettel kénytelen közlekedni. Íme a 4x4-es verzió!

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Lepörgött a karácsony is, s nem mindenki várja meg, hogy eljöjjön a vízkereszt, amikor hivatalosan le szokták bontani a fákat. A fenyőt persze el kell szállítani, s meg lehet ezt tenni stílusosan is. Például így, ahogy ez a szimpatikus ámde degenerált versenyző teszi, aki utánfutóként meglovagolja ezt a példányt. Mit lehet erre mondani? Bravó!

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

"Ízirájder, öcsém!" - ahogy Csoki mondta az Üvegtirisben. Ez az életérzés sugárzik erről a felvételről, amelyen egy roppant vagány nyugdíjas pár veret. A papa felpattintott egy fotelt az ATV hátára, a mama beült, s így száguldoznak. Ha ez nem lenne még elég, a sofőr, fülhallgatót is kapott. Biztosan a "Born to be wild" üvölt!

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Houston, baj van! Azt hiszem, itt valóban elég komoly problémát lehet észlelni, hiszen nem elég, hogy valaki csúnyán pórul járt. Sikerült beszakadni, s ha ez még nem lenne elég, nemcsak víz került az utastérbe, hanem masszív jégtáblák is. Lehet, ez már tavaszig ott is marad. Nem mindenki képes a jég hátán is megélni.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A méret a lényeg! Nem kell rosszra gondolni, az autóról beszélek. Hiszen nehéz lenne mással magyarázni, miért bukna ez a bombázó a világ egyik legocsmányabb autójára. Azt ugyanis nehéz elvitatni, elég tekintélyes méretekkel rendelkezik. A hatalmas kerekek tekintélyparancsolóak, úgy látszik, erre a csajok is buknak.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Kisöreg, kotródj az utamból! Kétségtelen ezt a párbajt a lepukkant munkagép nyerte az off roados túragéppel szemben. Néha a nyers erő számít, márpedig azzal jobban el van eresztve a traktor, mint az ATV. Úgy tűnik, elég könnyedén felkapta a földről a vetélytársat. Ezt nevezik technikai k.o.-nak.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Vigyázz, jön a fa! Ennek a srácnak hiába mondták ezt, hiszen nagyon csúnyán felmászott rá! Annyira sikerült elnézni a tereptárgyat, hogy totálisan nekiment. Még csak nem is kerékkel kapta el, hanem a kasztnival csavarodott fel rá. Talán az esztendő egyik legnagyobb csattanásának lehetünk szemtanúit.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Állati találkozás. Te melyik szafarijárányt választanád, a struccot vagy az UTV-t? Szerintem a bevállalósak a madárra szavaznak. Keveset fogyaszt, remek a futóműve, ráadásul elég nagy tempóra képes. Az persze más kérdés, hogy nehezebb felülni a hátára, mint egy quadra. Bátraké a világ!

A 4x4 Magazin stábja minden olvasójának békés boldog új esztendőt kíván!