Legfrissebb hírek ÚJ

A hét legviccesebb off roados pillanatai XIII

A hét legviccesebb off roados pillanatai XIII

Amióta beindult az élet a világhálós közösségi oldalakon, egy hét hosszú időnek számít. Éppen ezért bőséges termés van a rajongók által feltöltött mókás képekből. Ebből szemezgettünk vasárnapi nassolnivalót.

Szokásos heti humoradagunk nyitó fotóján ezúttal egy "kétéltű" járgányt mutatunk be, az off roados tengeralattjárót. Nos, az a helyzet, hogy a konstrukció még kísérleti stádiumban van, ezért tesztpilóta kollégánknak búvárleckéket kell előbb vennie ahhoz, hogy tökéletesen végrehajthassa a feladatát. Egy szó mint száz, hiába jó a snorkel, nem baj, ha a vízszint nem magasabb a kocsinál!

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Persze van már egy fejlettebb modellünk is, amely képes fennmaradni a víz tetején. A Jeepből készített Water Car Panther annyira menő, hogy képes lealázni egy jachtot is. Hiszen mennyivel menőbb dolog erről horgászni, mint egy nagy lakóhajóról. Ha megvan a zsákmány, már lehet is hazagurulni vele. Nem tudják ezek a milliomosok, mi a tuti...

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Batmobile light! Nem kell minden szuperhősnek megalomániásnak lennie. Hiszen a földöntúli képességekkel úgyis lenyomják az ellenfeleket a film végére. Legalább a járgányaik ne legyenek már megállíthatatlanok! Íme, az utóbbi idők legmenőbb denevérgépének, a Tumblernek az UTV verziója, ezzel akár terepen is lehet hasítani.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A tökéletes párkapcsolat mintapéldáját mutatjuk be. Mindenki teszi a dolgát, nincsen semmi konfliktus, semmi veszekedés. "Édesem, jól nézek ki?" "Persze drágám, sminkelj nyugodtan, bár nekem már most is nagyon tetszel. Addig én kicsit megpucolom a vasat, hiszen mégsem ültethetlek fel egy dzsuvás fostalicskára, életem..."

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

"Vigyááázzz, dőőőől a faaaa!" Bizony ez a figyelmeztetés már későn jött, így a vasat alaposan megviselte az erdei meló. Becsületére szóljön a kollégának, hogy legalább odaadta a tüzelőnek valót a károsultnak. Aki meg is becsülte a portékát, hiszen alaposan felhevederezte a terepjáró igencsak horpadt hátuljára. Legalább azt nem veszítette el.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A 2017-es Jeep-fesztivál kiállításának győztesét láthatjuk. Amíg a sok béna kolléga hiperált, szuperlt, buzerált, s minél jobb verdát akart fabrikálni különféle extrákkal, addig volt, aki a "kiegészítőkre" koncentrált. Hiszen ilyen hölgykoszorúval garantált a siker, mert mindenki erre a standra figyel. Mondjuk, elég jók a karosszériák. Tíz pont!

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Ezt nevezik totálkárnak! A szaki nem tehet mást, legalább benéz a motorházba, hátha ott minden rendben van... A ház már "kész van" és a vas is. Hiába, előfordul, hogy nehéz a jobb láb és a gázpedál túlságosan érzékeny. Persze ilyen komoly pusztítást azért ritkán lehet látni, remélhetőleg lakásbiztosítása és cascója is van.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A megalomániának nincsenek határai. Az Egyesült Arab Emírségek egyik uralkodója, Hamad bin Hamdan al-Nahjan sejk hobbja az, hogy a világ legnagyobb autóit akarja összegyűjteni, így elkészítette magának a Willys Jeep tízszeres nagyítását, amelyet az általa alapított múzeumban meg is lehet csodálni. Ez asztán a nagy szám.