Legfrissebb hírek ÚJ

Az égiek is fogták a katonai teherautó kormányát – Videó!

Az égiek is fogták a katonai teherautó kormányát – Videó!

Ez egy hajszálon múlott. Az égiek fogták a kezét annak az orosz katonai teherautó sofőrnek, akit váratlan torlódás hozott életveszélyes helyzetbe az autópályán. Centiméterek választották el attól, hogy tragédia részese legyen, de rutinból abszolválta a feladatot.

Vannak olyan helyzetek, amikor minden a másodpercek tört része alatt játszódik le, s ezekben a pillanatokban a lélekjelenlét, a felkészültség, illetve a szerencse az, ami megmentheti az életünket. Kis túlzással, a videón szereplő katonai monstrum sofőrjének nem volt más feladata addig a pillanatig, csak a saját sávjában és egyenesben tartani a szállító járművet, s figyelni, melyik kijáraton kell majd elhagyni a sztrádát.

Képgaléria megtekintése (1 db kép)
Megúszta
Elképesztő, milyen gyorsan és zseniálisan cselekedett a sofőr, még akkor is, ha óriási szerencséje volt

A rossz látási viszonyok közepette azonban későn vette észre, hogy mindkét sáv „elesett”, kamionok foglalják el az utat. Az utolsó utáni századmásodpercben reagált, de hatalmas szerencsével elkerülte a borulást, még úgy is, hogy az út szélén lévő hókupac is megbillentette egy kicsit a teherkocsit.
Tegyük hozzá, zseniális manővert mutatott be a kormány mögött ülő, kevésbé rutinos sofőr minden bizonnyal letarolta volna a sort. Nem a fékre, hanem a gázpedálra taposott és próbálta menteni menthetőt. Nagy szerencséje volt, de a felkészültsége is hozzájárult ahhoz, hogy nem történt tragédia.

 

Forrás: youtube