Legfrissebb hírek ÚJ

Elpusztíthatatlan a Land Rover okostelefonja

Elpusztíthatatlan a Land Rover okostelefonja

Jó lenne a víz alatt telefonálni vagy a Google térképet böngészni? A Napon is térerőt találni? A folyékony nitrogénbe ejtett mobilba életet lehelni? Lehet, ezeket még nem tudja tökéletesen a Land Rover strapabíró okoskészüléke, de hogy az Explore a kirándulók kedvence lesz, az szinte biztos.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Kapcsolatban
A „világ végén” is van vétel

Körülbelül 600 font, azaz körülbelül 212 ezer forint az ára a mobilnak, amely szélsőséges körülmények között is megállja a helyét. A gyártó szerint, „túléli”, ha vízbe ejtjük, bírja a rendkívüli hideget és a rettentő forróságot egyaránt.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Vízálló
Nem gond, ha beleseik kirándulás közben a sárba

Annak érdekében, hogy ne fázzon a kezünk, miközben mondjuk a téli expedíció alatt használjuk a telefont, kesztyűn keresztül is működtethető a kijelzője. Nem mellékesen, a 4000 mAh-s akkumulátora lehetővé teszi, hogy két teljes napig működjön, még az 1,8 méteres mélységben is.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Speciális
Kesztyűben is kezelhető

Az akku élettartamát 3600 mAh-s Adventure Pack segítségével duplázhatjuk meg. Az operációs rendszere kompatibilis az összes Land Rover modellel. Ha pedig véletlenül eltévednénk a senki földjén, akkor beépített iránytű és „SOS” fény segíthet megtalálni a helyes utat.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Lehet rá számítani
Ha nincs meg a megfelelő irány, az Explore készülékben bízhatunk

Corning Gorilla Glass 5 FHD kijelző és 16 megapixeles hátsó kamera jár hozzá.
„Ez az okostelefon az, amelyet mindannyian szeretnénk magunkénak tudni – mondta Joe Sinclair projektigazgató. – A dizájn és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely magában hordozza a Land Rover DNS-t. Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hosszabb időt töltsenek el a szabadban, de közben elérhetőek legyenek.”

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Nem olcsó
212 ezer forintnyi összegbe kerül