Legfrissebb hírek ÚJ

Ez az igazi méregzsák: 950 lóerős Golf II – Videó!

Ez az igazi méregzsák: 950 lóerős Golf II – Videó!

Első ránézésre úgy néz ki, mint egy elhanyagolt Volkswagen Golf II-es. A hiányzó lámpájával, az olcsó fekete kerekeivel, a kopottas festésével alaposan megtéveszti az embert. Viszont, amikor elindul az összkerekes autó, a száj tátva marad.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Veszedelem
Első, második és sokszori ránézésre is úgy tűnik, ez egy lepukkant verda. A látszat azonban csal...

Vizsgáljuk meg közelebbről az „ócska” Golfot. Igen, csak egy lámpája van, de ez tudatos: azért „félszemű”, hogy növelje a levegő beáramlását a motorhoz. Nyilvánvaló, nem alkalmas a közúti közlekedésre, de nem is azért épült, hogy a tulajdonosa elfurikázzon A városból B-be.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Szegényes
A beltere sem éppen vonzó, nem ez a legdizájnosabb Volkswagen Golf II-es

Turbóval és intercoolerrel látták el a modellt – az Mk II-es Golfhoz nem járt turbó, de ez a VW körülbelül olyan közel áll a gyári kiadáshoz, mint Makó Jeruzsálemhez...

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hajrá!
A 950 lóerős gép végsebessége állítólag 285 kilométer/óra

A kerekei olcsónak tűnnek, de ez csak megtévesztés. A nagy kipufogó, a komolyabb fékrendszer viszont már árulkodó, ahogy a hangja is. Ez bizony nem szériakocsi. Merthogy az autóban 950 paci toporog, a brutális erőt mind a négy kerékre továbbítja, a csúcssebessége pedig állítólag 285 kilométer/óra. Báránybőrbe juttatott farkas, ez nem is vitás.

 

 

Forrás: youtube