Legfrissebb hírek ÚJ

Ez az igazi motoros fűrész – videó

Ez az igazi motoros fűrész – videó

Sokszor elhangzott már az a mondat, hogy: „az emberi hülyeségnek nincsen határa!” Mégis mindig muszáj rácsodálkozni, hogy ez igaz. Ezúttal három pihent agyú favágó barkácsolót mutatunk be.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Ők bizony egészen máshogyan értelmezték a motoros fűrész fogalmát, mint ahogyan azt egy hétköznapi normális ember tenné. A motort és a fűrészt is külön-külön jelentés szerint vették ebben a szókapcsolatban és sajátos módon hozták össze a megoldást.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Magyarán szólva vettek egy régi Tomos mopedet, aminek a hátsó kerekét kikapták. Annak a helyére egy körfűrészlap került, amelyet tehát tulajdonképpen ugyanúgy láncon keresztül hajtanak, mint a hagyományos szerszám modellekben. Végül is nem lehet azt mondani: ülj le egyes! Mert működik a konstrukció.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Mint azt a mellékelt videón természetesen be is mutatja a három szaki a közönségnek. Természetesen igazi suttyóknak öltöztek – vagy azok is igazából –, hogy a performanszukat előadják. Hogy kinek mennyire tetszik, avagy szánalmas, ezt az egyéni ízlésre bízzuk.

A pilóta adja a gázt és forgatja a fűrészkereket, az egyik kolléga a fát pakolja alá a bakra, a harmadik pedig a szeletelésélt felel, azaz a sztenderd helyén lévő billencs segítségével rángatja a vasat, amely hátradőlve aprít. Bravó!