Legfrissebb hírek ÚJ

Gyakorolj off roados szimulátorral!

Gyakorolj off roados szimulátorral!

Ha nincs terepjáród vagy kedved kimenni veled a hidegbe, akkor is van megoldás, hogy kedvenc hobbid űzd. Ugyanis a MudRunnerrel virtuálisan is lehet 4x4-es gépeket vezetni.

Azért, amikor közeledünk az esztendő végéhez és az egyre hidegebb napokhoz, sokszor elgondolkodik az ember terepjárás közben, milyen jó is lenne már otthon a melegben lenni. Tudunk egy köztes megoldást is kínálni erre, hiszen manapság már a számítógép és a különböző játékkonzolok segítségével a karosszékben ülve is átélhetjük a csapatás pillanatait.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

A Sprintires: MudRunner nevű szimulátort ugyanis kifejezetten off road rajongóknak készítették. Természetesen 4x4-es vagy 6x6-os autókat kell vezetni, különböző útvonalakon küldetéseket kell teljesíteni. Szerintem nálunk különösen népszerű lesz ez a játék, mert igazi KGST legendákkal lehet csapatni.

A tizenkilenc járgány között igazi szovjet klasszikusok közül válogathatunk, mint a GAZ-53-as és 2975-ös Tigris, a KrAZ-257 SVE 6x6 és 260-as, az E-7310 8x8-as katonai teherautó, a ZAZ-968M, egy Trabant v38-as, a LuAZ-969, a ZIL-131 8x8, a Kamaz-55111-es. Ráadásul GAZ-71-es GT-CM alpha harckocsit és traktorokat is kipróbálhatunk.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

A grafika filmszerűen tökéletes, kívülről is nézhetjük, hogyan boldogulunk a terepakadályokkal, de természetesen vezetői kameraállást is választhatunk. A cél, hogy vagy rakományt vagy egy autót eljuttassunk a kijelölt célállomásra, közben nehéz terepakadályokat kell leküzdeni.

Lehet sarazni, tengerparti homokban nyomulni, hegyről ereszkedni és felkaptatni, szóval mint az életben mindenféle közegben helyt kell állni attól függően milyen túrát választunk. A játék már kapható PC-re Xbox One-ra és Play Station 4-re is.