Legfrissebb hírek ÚJ

Melegítő kezeslábas téli motorozáshoz

Melegítő kezeslábas téli motorozáshoz

Bizony egyre inkább kezdenek röpködni a mínuszok, de valljuk be, nagyon nehéz azért letenni a kétkerekűt még ilyenkor is. Nincs más lehetőség, fel kell szerelkeznünk!

A téli endurózáshoz ideális karácsonyi ajándék lehet az EDZ Mens Undersuit nevű alsóruhája, amelyet kifejezetten off roadozáshoz alakítottak ki. Ha egy ilyen hacukát felkapsz, akkor garantáltan nem fázol rá a szabadban eltöltött órákra.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Motorcycle News

Speciális hőtartó anyagból készült ez az alsó, amely a réteges öltözködés, már az általános iskolában megtanult fontos alapelvét tartja szem előtt. Természetesen elvezeti a nedvességet és szellőzik is, így nem izzadunk bele, nem nejlonzsákot húzunk magunkra.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Motorcycle News

Ami pedig kifejezetten praktikus, hogy kezeslábasról van szó, sőt még pantallója is van, így nem kell attól tartani, hogy elmozdul fel- és lecsúszik valami, s ettől roppant kényelmetlenné, zavaróvá, idegesítővé válik menet közben.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Motorcycle News

Ráadásul sztreccs anyagból készült, így a testre tapadva tényleg baromira kényelmes. A nyakánál van egy cipzár, ennek köszönhetően roppant egyszerű fel- és levenni. Biztonsági varrások is vannak rajta, ezek azt a célt szolgálják, hogy nem mozduljon el a testünkön.

A tisztítása szintén egyszerű, csak be kell dobni a mosógépbe és alacsony hőmérsékleten hadd szóljon a muzsika. Az ára 50 font, azaz 17 700 forint és itt lehet megrendelni. Kis segítség az off roados Jézuskának!