Legfrissebb hírek ÚJ

Agyament motokrossz a hóban – videó

Agyament motokrossz a hóban – videó

A megszállottságnak nincsen határa, tudomásul kell venni, vannak, akik semmilyen körülmények között, még télen sem hajlandóak lemondani a szenvedélyükről.

Persze „hülyék” nélkül unalmas lenne a világ! Éppen ezért csak örülhetünk neki, hogy vannak közöttünk, akik bevállalósak, és természetesen szeretnek jaszkarizni. Vagyis videón rögzítik a mutatványukat, amelyet így mindenki megtekinthet: röhöghet rajta, fikázhat vagy éppen gyönyörködhet benne.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Forrás: Motocross Updates

Az kétségtelen, hogy a Motocross Updates Facebook-közösségi oldalán megosztott kisfilm egyszerre vicces, de komoly is. Hiszen Carson Brown, annak ellenére, hogy pojácáskodik a karácsonyi pulóverjében, azért elég masszív teljesítményre képes két keréken – ez utóbbi megkérdőjelezhetetlen.

Az erdei krosszpályán, amelyet vastag hótakaró fed, olyan magabiztossággal csapat, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Elképesztő tempó, gyors irányváltások és hatalmas ugratások tarkítják a produkcióját. Úgy röpköd a fák között, mint egy madár.

Elég látványos lett a videó, annyi szent, nehezen lehetne kivetni valót találni benne. Na jó, ha kukacoskodni akarunk, akkor kiemelhetjük: ilyen ocsmány pulóvert, hogyan lehetett meg- és felvenni? Mindenesetre köszönjük a produkciót, ahogy mondani szokták: kéz és lábtörést – ja nem!