Legfrissebb hírek ÚJ

G-Mercis buli a Balaton partján

G-Mercis buli a Balaton partján

A „Kockák” minden esztendőben gyülekeznek. Nem, ez nem egy nyári matektábor, hanem a G-amboree a legendás és ikonikus német terepjáró szerelmeseinek hatalmas bulija.

Szerelmesek, ha összejönnek, jobb esetben a „petting” sem maradhat el. Így vannak ezzel a Mercedes G-osztály hazai fanatikusai is, akik ha már évről évre nyaranta találkoznak a Balaton partján, akkor nemcsak szemlével és kvaterkázással töltik az időt, hanem elmennek egy kis off roadozásra is.

A hagyományőrző G-amboree-t természetesen jövőre is megrendezik - immár a negyedik alkalommal. Már az időpontja és a helyszíne is meg van, 2018 június 27-től július 1-ig tartják Zalacsányban, a Zala Springs Golf Resortban. Az éreklődők keressék fel a brigád Facebook-oldalát.

De, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, mutatunk néhány nagyon komoly videót, amelyet a fiúk az idei bulin rögzítettek. Nagyon látványosak a képsorok, s azt is megállapíthatjuk, ennyi G-s Mergát egy helyen Magyarországon még biztosan nem láttunk. Már ezért is megéri elmenni!

„Karácsonykor együtt vagyunk családtagjainkkal, rokonainkkal, barátainkkal. Életre szóló élményeket gyűjtünk. Áldott, Békés, Boldog Karácsony kívánunk!” – írta a megosztott mozgókép mellé a G-amboree Team. Jövőre találkozunk!