Legfrissebb hírek ÚJ

Terepes újdonságok amerikai mustrája

Terepes újdonságok amerikai mustrája

Az esztendő első nemzetközi autókiállítására Detroitban kerül sor, a buli ezen a hét végén kezdődik. Ahogyan az manapság lenni szokott, sok városi terepjáró lesz a bemutatandó újdonságok között.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Mercedes G-osztály
A legnagyobb durranásnak természetesen a Mercedes-Benz klasszikus terepjárójának legújabb kiadása ígérkezik. A 2018-as „Kockát” már mindenki nagyon várja, a rajongótábor számolja vissza a napokat, hogy leleplezzék a várvá várt vadonatúj G-osztályt. Már csak néhány nap...

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Acura RDX
A Honda luxusmárkája eddig Európában nem nagyon tudott érvényesülni, a tengerentúlon viszont annál inkább. Ezek után nem is meglepő, hogy egy új városi terepjárót kiadva az Egyesült Államokban kezdik meg a turnét. Az RSX egy futurisztikus modern külsővel rendelkező négykerekű lesz.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

BMW X2
Azért az európai nagyágyúk sem akarnak lepörögni a világ forgószínpadáról. Néha az amcsiknak is kell villantani valamit. Éppen ezért időzítette a bajor prémium márka az X2-es első hivatalos fellépését a szezonnyitó detroiti autoshow-ra. Ezzel a vassal az Atlanti-óceán túlpartján is hódítani akarnak.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

GAC Saloon
Nem lehet már olyan kiállítást rendezni ebben a szakmában, amelyen legalább egy kínai gyártó ne képviseltetné magát. Tudomásul kell venni, a hihetetlen anyagi lehetőségekkel rendelkező ázsiai óriás, szépen lassan beindult, s nem titkoltan az szándéka, hogy elárassza a világot autóival. Ez az SUV az egyik új jelölt.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Jeep Cherokee
Természetesen a hazai gyártók sem maradhatnak ki a buliból. A legnépszerűbb helyi terepjárómárka is mindig mutat valamit az autó fővárosban friss terméséből. Most az egyre inkább városisasodó Cherokeen a sor. Ez is hihetetlenül népszerű modell Amerikában, várják a premiert.