Legfrissebb hírek ÚJ

Exkluzív vétel! Land Cruiser különkiadás ínyenceknek

Exkluzív vétel! Land Cruiser különkiadás ínyenceknek

Az effajta modellekre szokták mondani, hogy „ilyen nincs és mégis van”. Hiszen mindössze kétszáz darab készült a különleges Toyota Land Cruiserből, s három kivételével az összes a Közel-Keleten kötött ki. A speciális, összkerekes GRJ71-esből Magyarországon egyetlen példány található és ez most megvásárolható. Figyelem, exkluzív ajánlat következik!

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Kuriózum
Toyota Land Cruiser GRJ71: strapabíróság, elnyűhetetlenség, precizitás, exkluzivitás
Forrás: Sandlander

A terepjárók szerelmesei régóta mondják, a Land Cruisereknek nincsen párjuk, s erre a példányra ez a megállapítás fokozottan igaz. A típus gyártásának 30. évfordulójára készült limitált szériában. Ráadásul nem egy agyonhasznált darabról van szó, hanem újszerűről, ugyanis alig 110 kilométert futott.
Ahogy fentebb már esett róla szó, nem kell attól tartani, hogy a következő utcasarkon összefutunk egy hasonló kivitellel, mivel a 200 darabos különkiadásból mindössze ez az egy van kis hazánkban – a véletlenek irreális sorozata esetén Európában is legfeljebb két másikkal lehetne találkozni.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Egyedi
Limitált szériás jármű, mindössze 200 darab készült belőle, Magyarországon csak ez az egy van belőle
Forrás: Sandlander

No de nézzük, miről is van szó pontosan! A 3996 köbcentiméteres, 286 lóerős benzinmotor hajtotta, 1880 kilogrammot nyomó, 2015. 8. havi, érvényes magyar okmányokkal rendelkező autó egyfajta tisztelgés a legendás terepjáró-ősök előtt. A kuriózumnak tekinthető, a motorterében 200/67-es sorszámot „viselő” jármű az évfordulót hirdeti a hűtőrácsán, a karosszéria logóján, a pótkerék takarón, az elefántfüles oldalajtó ablakokon és az oldalajtó ütközésvédő paneljén.
A rövid tengelytávú terepjáró erősített katonai hajtásláncot és futómű felfüggesztést kapott, megnövelt hűtő- és fűtőkapacitással rendelkezik, első és hátsó differenciálzárat, valamint erősített off road könnyűfém keréktárcsákkal látták el. Elől 3,5 tonnás, hátul ugyanilyen kapacitású NATO vonószem szolgál szükség esetén.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Terepjárásra született
Off roados feladatok megoldására is abszolút alkalmas. Sőt, az aszfaltút mellett igazán otthonosan mozog
Forrás: Sandlander

Az off road extrák tárháza minden lehetőséget kimerít. Denso csörlővel, snorkellel, első-hátsó differenciálzárral szerelték fel a Toyotát, rugóútja és hasmagassága 25 milliméterrel magasabb az alapmodellnél. Gyárilag bővítették a kormányszervó szivattyú kapacitását, front- és osztómű védelemmel látták el, a hátsó futóműhöz pedig proaktív laprugó került. A különleges terepjáró megnövelt üzemanyagtartálya 98 liter kapacitású.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Nyerő stílus
Meseszép beltér, telepakolva extrákkal
Forrás: Sandlander

A Military gyárilag erősített kivitelhez jár még pótkeréktartó, Silver Line vészhárító és króm csomag, sárvédő szélesítés, könnyűfém komfort oldalfellépő, elektromos ablak, navigáció, Bluetooth kihangosító, tolatókamera, valamint executive hangrendszer.
A manuális, ötfokozatú sebességváltós GRJ71 ötszemélyes belterének sajátosságai közül kiemelendő az antibakteriális textil üléskárpit, a fabetét és a hűtött kesztyűtartó. Az exkluzív Toyota Land Cruiser központi zárja távirányítóval működik.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Pazar
Antibakteriális textil kárpit borítja az üléseket, fabetétes kiegészítőket kapott, a kesztyűtartója hűthető
Forrás: Sandlander

A limitált szériás modell nettó ára 16 950 000 forint. További részletek az info@sandlander.com címen vagy a +36 20 480 2095-ös telefonszámon.