Legfrissebb hírek ÚJ

Ez aztán a szexi páros: Bódi Sylvi és a Toyota!

Ez aztán a szexi páros: Bódi Sylvi és a Toyota!

A gyönyörű modell úgy érzi, az igencsak vagány kinézetű C-HR-rel sikerült egy olyan kocsit találnia, amely még nála is dögösebb. Azért ezzel az állítással sokan vitatkoznánk, de hogy bombasztikus a duó, az tuti.

„Amikor úgy érzed, hogy csinosan öltöztél fel… majd odaállsz az autód mellé és be kell lásd, hogy az még dögösebb...” – írta az önkritikus vagy inkább humoros bejegyzést Bódi Sylvi Facebook-oldalán a fotó mellé, amelyen új verdája mellett látható, egy nagyon szexi és elegáns koktélruhában.


Forrás: Bódy Sylvi - Facebook

Persze, valóban figyelemfelkeltő látványt jelent a Toyota C-HR, amelyről bátran állítható, hogy az utóbbi esztendők legmerészebb karosszériájával rendelkezik, azonban azt a férfitársadalom jelentős része gyaníthatóan cáfolná, hogy ezzel lekörözné Sylvit esztétikum szempontjából.

A korábbi playmate számára egyébként szerelem volt első látásra a hibridhajtású városi terepjáróval, egy robogón ülve pillantotta a nagy őt. Világhálós közösségi oldalain meg is osztotta a lamúr részleteit.

„Biztosan sok jót tehettem előző életemben, s jó a karmám, mert számtalan szép és jó dolog történik velem mostanság… Mint tudjátok egy ideje nincs autóm. Kis Vespámon furikázva sokáig nézegettem a forgalomban lévő autókat, hogy melyik lenne az, amelyben szívesen ülnék – írta Bódi Sylvi bejegyzésében. – Azt biztosan tudtam, hogy környezetbarát autót szeretnék. Aztán egyszer csak szembe jött velem egy kis dögös új hullámos autó. Azonnal megakadt rajta a tekintetem! Egy darabig szemeztünk, aztán ő leparkolt, én pedig szépen körbejártam. Toyota C-HR Hybrid! Rögtön tudtam, hogy ő kell nekem!”


Forrás: Bódy Sylvi - Facebook

A bombázó és a dögös verda „első randija” remekül sikerült, s azóta beteljesedett a szerelem.
„Az autót egy szimpatikus, mosolygós hölgy vezette, aki látván csillogó szemeimet felajánlotta, hogy megnézhetem belülről is a kocsit. Pár perc beszélgetés után kiderült, hogy a hölgy – Kapusi Kinga – a győri Toyota cégvezetője, hamarabb érkezett meg a meetingjére és gondolatolvasó lehetett, mert feldobta, hogy ha van kedvem, akkor csapjunk egy rövid kört a kis C-HR-rel. Nem kellett kétszer mondani… – folytatta Sylvi. 

Persze az is érdekes, hogy milyenek az első benyomásai az újdonsült pilótának. Nem lesz meglepetés, hogy nagyon meg van elégedve az új verdájával, de nem csak a külseje fogta meg. Már a belső tulajdonságokat is volt ideje felmérni.


Forrás: Bódy Sylvi - Facebook

„Kényelmes, igényes belső design, halk, minimális károsanyag kibocsájtással és olyan biztonsági extrákkal mint a sávtartó asszisztens vagy a ráfutás gátló – összegzi Sylvi tapasztalatait. – Szerelem első látásra és kiváló vezetési élmény! Most pedig nagyon boldog a kis fejem, hiszen a győri Toyota márkakereskedés, az Iniciál Autóház jóvoltából lehetőséget kaptam egy hosszabb távú tesztelésre.”

Meg kell hagyni, ennél szexibb párosítást nehéz lenne találni: egy bombanő és egy vagány verda gyaníthatóan mindig osztatlan sikert arat az utakon.