Legfrissebb hírek ÚJ

Kocsitetőn romantikázik Debreczeni Zita

Kocsitetőn romantikázik Debreczeni Zita

A gyönyörű modell és férje, Gianni Annoni különleges fotót osztott meg közösségi oldalán: off roadozás közben is tombol közöttük a szerelem.

A tavasszal a televíziós műsorvezető étterem tulajdonos szülőhazájában, Olaszországban házasodott össze az álompár. És, hogy azóta is nagy a boldogság, az nyilvánvaló, csak úgy sugárzik róluk, mennyire szeretik egymást.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Zita és Gianni a tavasszal házasodtak össze

Forrás: Debreczeni Zita/Facebook

Az is közös bennük, hogy a terepjárózást is kedvelik, legalábbis Zalaszentgróton csapattak egy jót négy keréken. Zita a Facebook-oldalán közzétett egy vicces, egyben romantikus képet, amelyen a pusztában láthatóak, egy pöpec Mitsubishi Pajero tetején. Gianni a karjaiba kapta kedvesét és egy csók is elcsattant. Off roados piknik volt ez, hiszen a motorháztetőn néhány finom étel is látható.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Romantika a Pajero tetején

Forrás: Debreczeni Zita/Facebook

A fotósként is dolgozó Debreczeni Zita szereti az összkerekes autókat, a 4x4 Magazin 2016-os februári számában mesélt vezetési szokásairól és az akkori Mini Countrymanjét is megmutatta nekünk.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Kedvenc Mini

Forrás: Debreczeni Zita/Facebook

A hosszabb utakat Giannira bízom, azt hiszem így mindketten nyugodtabbak lehetünk. Nem vitázunk a vezetés miatt, ha nálam van a kormány, nem szeretem, ha beleszólnak, éppen ezért én is csendben vagyok ellenkező esetben – mondta akkor Zita. – A kocsi színe annyiból fontos, hogy világosabb legyen, de ennél is jobban ügyelek a kényelemre, illetve az extrákra, például, hogy legyen az autóban kihangosító. Édesanyám is sokszor velem utazik, ezért fontos, hogy biztonságos legyen a verda, kényelmesen elférjünk benne, s tágas csomagtartó kell.”