Legfrissebb hírek ÚJ

Megőrül a motorokért Tom Hardy

Megőrül a motorokért Tom Hardy

Korunk egyik legnépszerűbb színésze a brit filmsztár, aki nemcsak a forgatásokon, hanem szabadidejében is szeret két keréken száguldozni.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Már a Mad Max – a harag útja című alkotásból lehetett sejteni, hogy Tom Hardy csípi a motorokat, hiszen abban is nyomult egyel, de az még semmi, érdemes megnézni, hogy milyen komoly arzenállal rendelkezik ezen a téren. Hiszen ha rákeres valaki az interneten, szinte nincs két fotó, amelyen ugyanazokkal a vasakkal lenne.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

A számára hazai márkának számító Triumph-al nagyon jó kapcsolatot ápol, több típusából is vásárolt, sőt egyedi darabokat is kapott már. Nem véletlen ez, hiszen óriási reklámnak számít, ha egy a világon mindenhol ismert népszerű sztár feneke alatt van a járgány. Erre mindenhol felfigyelnek.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Márpedig a többek között a Spíler, az Eredet, a Batman: Sötét lovag – felemelkedés, a Visszatérő, valamint a Dunkirk című filmekkel, sőt a Tabu című televíziós sorozatával egyaránt hatalmas sikert arató Hardy ázsiója tényleg elég magasan van manapság.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

A magánéletéről mindig keveset beszél, de egyszer annyit elárult a brit sajtónak, hogy motorozni nagyon szeret, képes akár hosszabb off roados túrákat is megtenni, mert ez remekül kikapcsolja őt. Meg lehet érteni, hiszen ez remek időtöltés.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

A róla fellelhető képek tanúsága szerint a roadstereket, a terepes retro modelleket kedveli elsősorban, de túraenduro nyergében is látták már közlekedni. A lesifotósoknak ébernek kell lenniük, ha látni karják.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Volt egyébként egy komoly akciója is, amikor tavaly áprilisban elkapott és ártalmatlanná tett egy motorkerékpár tolvajt. Akkoréppen gyalogosan közlekedett Londonban s látta, hogy üldöznek egy motorost, aki egy autónak ütözött és utána menekülőre fogta. A jó kondiban lévő Hardy elől nem tudott megmenekülni.