Legfrissebb hírek ÚJ

Nézd meg, kik a quadozó sztárok!

Nézd meg, kik a quadozó sztárok!

Azt már megszokhattuk, hogy a világsztárok szeretnek luxusautókban csillogni. Azonban nem minden celeb felszínes, vannak közöttük szép számmal, akik inkább a vezetési élményre, ezen belül az off roadozásra voksolnak, amikor járgányt választanak. Ezúttal közülük is azoknak a garázsába kukkantunk be, akiknek van quadjuk. A fiatalabb korosztály ugyanis már ezekre a négykerekűekre van rágerjedve, még ha a menedzserek ennek nem is örülnek az esetleges balesetveszély miatt…

Selena Gomez – Honda FourTrax Foreman

Az amerikai színész-popcsillag, aki a Disney-birodalom üdvöskéje volt valaha, igencsak rácáfolt a róla kialakult hercegnő imázsra. Ugyanis szabadidejében szeret a kaliforniai tengerparton csapatni. „A motorokat is imádom, de azokkal nem tudok közlekedni, négy keréken azért jóval biztonságosabb” – árulta el Gomez.

Zac Efron – Aeon Cobra

A lányok legújabb kedvence, a sármos színész sincsen cukorból, s ezt nem csak az izmai bizonyítják. Nyaralásait rendszerint összeköti off roadozással, mert kedveli a világot egy ATV nyergében felfedezni. „Olyan, mintha lovagolna az ember, csak ez egy modernebb formája, nagyon imádom” – jegyezte meg Efron.

Justin Bieber – Kawasaki Praire 360

A kanadai énekes a tinik bálványa, aki ifjú kora ellenére meghódította a világot a popszakmában. A mosolygós, kisfiús énje mellett van egy sötétebb oldala is, néhány éve ittasan tombolt négykerekűjével egy tengerparti üdülőhelyen. „Szeretem a sebességet, a quadozás és a motokrosszozás a kedvencem” – emelte ki Bieber. 

Chris Brown – Yamaha Raptor 700

Az öntörvényű amerikai énekes, korunk egyik összeférhetetlen sztárja, mindig valamilyen botrányt okoz. Korábbi párja, Rihanna megverése mellett közúton sem szokta visszafogni magát. Rendszeresen félmeztelenül quadozik eszeveszett tempóban. „Volt már gondom a rendőrökkel, mert néha elkap a hév négy keréken” – ismerte el Brown.

Paris Hilton – Kymco MXU

Az egyesült államokbeli szállodalánc örökös – aki arról híres, hogy híres – főként a divat- és pletykalapokban szokott feltűnni. Azonban imádja a motorsportot, korábban volt MotoGP-s csapata, és rajong az ATV-kért is. „Minden nő csípi a motorokat, én is így vagyok ezzel, vezetni azonban inkább quadot szeretek” – indokolt Hilton.

Tom Hardy – Can-Am Outlander

A brit színész a Mad Max – A harag útja alkotás címszereplőjeként ismerkedett meg az off roadozással, hiszen az akcióhős bőrében sivatagi zúzásokat kellett megoldania. Annyira megkedvelte ezt, hogy szabadidejében is űzi. „Megfertőzött ez az életérzés, s hála istennek senki sem tiltja az ATV-zést” – lelkendezett Hardy.

Manny Pacquiao – Aeon Crossland

A világ egyik legismertebb profiökölvívója hazájában barátkozott meg ezzel a közlekedési formával. Ugyanis a Fülöp-szigeteken a dzsungelben bizony sok helyen csak terepjáróval vagy quaddal lehet haladni. „A természetért rajongok, de autóval nem az igazi barangolni, ezért kerestem más megoldást” – mondta Pacquiao.

Dwayne Johnson – Suzuki KingQuad

A hawaii származású izompacsirtáról köztudott, hogy odavan az összkerekes gépekért, hiszen pickup gyűjteménnyel rendelkezik. Azonban legújabb filmje, a Baywatch forgatásán egy ATV nyergében is hasítania kellett, s ebből szerelem lett. „Az egyik legizgalmasabb munka volt, minden percét élveztem, s azóta nekem is van ilyen négykerekűm” – közölte Johnson.