Legfrissebb hírek ÚJ

Tatár Csilla szívéhez nőtt a Nissan X-Trail

Tatár Csilla szívéhez nőtt a Nissan X-Trail

Nem gond, ha szűk helyre kell parkolnia, az igazáért akár veszekedni is képes, a szabályokat pedig igyekszik betartani. Tatár Csilla, az MTVA műsorvezetője tizenhat esztendeje szerezte meg a jogosítványát, azóta rendszeresen vezet – a Nissan Centrum márkaköveteként jelenleg egy összkerekes X-Trailt.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Nem kockáztat
Odafigyel a szabályokra, ha vezetés közben telefonál, azt kizárólag kihangosítóval teszi. Vagy félreáll

„Nagyon szeretek vezetni, a kormány mögött ülni. Anyuék anno nem engedték, hogy elvigyem a család kocsiját, éppen ezért, friss jogsisként, a keresetemből összespóroltam egy Fiat Pandára, ami akkor 170 ezer forintba került – emlékezett vissza Tatár Csilla. – A szívemhez nőtt, pedig 25 éves volt, ráadásul szinte az első kanyarnál kilőtte a gyertyát...”

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Álomverda
Tatár Csillának ez már a második X-Trailje, s nagyon elégedett a kocsival

Azóta több márkát és típust is kipróbált, de a szabadidő-autók állnak hozzá a legközelebb.
„A kisfiam kényelmesen elfér benne, ahogy van helye az összes gyerekjátéknak ugyanúgy, mint például az edzőcuccomnak. És az sem gond, ha vásárolni kell menni – utalt az SUV és a crossover praktikusságára a televíziós személyiség. – A Nissan X-Trail minden szempontból tökéletes választás. Bár sokat megyek a városban, cseppet sem gond, hogy valódi családi járgányról van szó, azaz kifejezetten nagy, például a parkolókamera segítségével bármilyen szűk helyre beállok. Hozzáteszem, azért már ismerem a modellt, hiszen ez a második X-Trailem.”

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Felkérés
A Nissan Centrum márkakövete lett a televíziós személyiség

Az előzőben 1,6 literes motorral volt felszerelve, a Nissan Centrumtól használatra kapott full extrás autóban viszont már jóval nyomatékosabb, 2 l-es turbódízel technika duruzsol.
„A szüleim, ahol laknak, a Kapy útnál van egy komolyabb emelkedő. A kocsimnak meg sem kottyant, simán vette az eléggé meredek akadályt, vagyis nálam ott dőlt el, jó modellre esett a választásom – mosolyodott el a többek között a nagy sikerű Dal műsorvezetője.”

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Megfelelő
Biztonságos, kényelmes és dinamikus: ezért esett a választása az összkerekes szabadidő-autóra

Nem tartozik az agresszív sofőrök közé, de azért előfordul, nála is elfogy a türelem.
„Nyilvánvalóan sok függ attól, milyen az aktuális hangulatom. Ha például ideges vagyok, akkor türelmetlenebb is – ismerte be Tatár Csilla. – Összességében ugyanakkor a nyugodt vezetők közé sorolom magam, bár a határozatlanságot, pestiesen szólva, a tityitotyizást nem bírom. Ami pedig felháborít, az az igazságtalanság. Nem szeretem, ha szőke nőnek néznek. Veszekedni még mindig szoktam, de sokkal higgadtabb vagyok már, mint régen, hiszen korábban előfordult, még a kocsiból is kiszálltam és úgy magyaráztam, érveltem.”

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Nyugalom
Imád vezetni, s bár igyekszik nyugodt maradni, néha nála is felmegy a pumpa...

Édesanyaként már lehiggadt. A gyermeke születése után a biztonság lett a legfontosabb a számára, s az X-Trail ebben a tekintetben is megfelel az igényeinek, az elképzeléseinek. Korábban ugyan voltak – ahogy ő fogalmazott – necces szituációi, de most már igyekszik mindenre nagyon odafigyelni.
„A jelmondatom az volt, hogy a parkolóért mindent – jelent meg újra egy mosoly az arcán. – Aki autóval közlekedik, tudja, milyen nehéz a városban helyet találni. Előfordult, hogy akár a záróvonalon is megfordultam, hogy meg tudjak állni. Ám mára körültekintőbb lettem, ráadásul egy felmatricázott Nissanban ülök, mindenki azonnal látja, ha megszegem a szabályokat... Bevallom őszintén, a jogosítványomat is féltem, nem éri meg kockáztatni. Régebben egyébként a parkolással akadt a legtöbb problémám, kapkodtam, figyelmetlen voltam, sajnos, többször is meghúztam a kocsimat. Ám, ahogy említettem, most már a nagy SUV-val sincs gondom.”

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Egymásra találtak
Tatár Csillának jól áll a NIssan X-Trail – no és természetesen ez fordítva is igaz

S, hogy a vezetés közben leginkább a kedvenc zenéit hallgató Tatár Csillának mi volt a legemlékezetesebb szituációja a volán mögött?
„A belváros közepén ráhajtottam egy betondarabra, ami azonnal szétvágta a gumimat – elevenítette fel a sztorit. – Mindenki engem nézett, mit mondjak, elég ciki volt, kifejezetten kellemetlenül éreztem magam. Aztán úgy gondoltam, megoldom egymagam a kerékcserét. Felhívtam az ismerősömet, elmagyarázta a telefonba, hogy mit, hol találok és mit kell tennem, de végül hagytam az egészet a fenébe. Inkább szakemberre bíztam a feladatot.”