Legfrissebb hírek ÚJ

Falra mászik a Jeep – Videó!

Falra mászik a Jeep – Videó!

A Jeep-rajongók a márka strapabíróságáról ódákat zengenek, számukra nincs keményebb és ütősebb gép az amerikai modellnél. Találtunk néhány videót, amelyek arról tanúskodnak: az akadálypálya és a falra, pontosabban sziklára mászás sem jelent gondot az összkerekes terepjárónak.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Ez nem trükk
Felmentek a hegyre négy keréken és szerencsésen le is jöttek

Elég elvetemültnek kell lennie annak, aki a saját kertjében próbálgatja a Jeepjének terepképességeit, de, amint az alábbi videó mutatja, erre is van példa. Igaz, hogy a mutatvány után szükség lett némi kőműves melóra, de a Wrangler hiba nélkül oldotta meg a feladatát. Ezt a kérdést pedig biztosan csak a sárga irigység miatt tesszük fel: nem lett volna egyszerűbb és költségkímélőbb a kijelölt utat használni?

Olyanról már hallottunk, hogy valaki sziklát mászik a szabadidejében, de az azért nem annyira elterjedt aktív pihenési mód, hogy kocsival caplasson fel az emberfia a csúcsra. Márpedig a jeepesek ezt a módját választották a kikapcsolódásnak. A Moab tökéletes helyszín volt a produkcióra, mi pedig csak hüledezünk a látványtól és azt kérdezzük tiszteletteljesen: nooormáliiis?!

Extremitásra Ausztráliában is van példa. Az még hagyján, hogy az önbizalom túltengésben „szenvedő” sofőr nekivágott az agyament kalandnak, de a kényes szituációt elnézve, az ugrott be rögtön: hogyan jött le a szikláról?

Forrás: youtube