Legfrissebb hírek ÚJ

Így segít az Unimog az elakadt Jeepen – videó

Így segít az Unimog az elakadt Jeepen – videó

Ne szólj bele a nagy fiúk vagy a felnőttek dolgába! Bizonyára mindenki hallotta már élete során ezeket a mondatokat, s elszégyellte magát. Nos, van, aki nem tanult az intelmekből.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Ha az off roadra berkekre átültetjük ezt a tételt, akkor olyan esetekre gondolunk, amikor valaki túlvállalja magát. Mint ez a jeepes srác. Akiről nem feltételeznénk, hogy ne lenne otthon a csapatásban, de vannak olyan terepek, ahol azért megáll a tudománya, na meg az új kocsijáé is.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Ilyenkor jó ha színre lépnek a nagyfiúk. Mint például egy sokat megélt veterán, például egy az 1965-ben gyártott Mercedes-Benz Unimog terepkamion. A legendás márka eddig sem szorult bemutatásra off roados körökben, de azért érdemes megnézni a mellékelt videót. Rögtön világossá válik, nem véletlenül zengenek ódákat a klasszikus, ikonikus vasakról, amelyek valóban nem nagyon ismernek leküzdhetetlen akadályt.

Ezúttal egy dzsungeles területen masszív vízmosásból kialakult árvizes mélyedésen kell átrángatni egy Jeep Wranglert, mert egyedül nyilván esélytelen lenne a feladat megoldásával. Még az Unimog is fülkéig elmerül az extrém medencében, de azonnal megkapaszkodik és könnyedén kikecmereg belőle. Aztán mersze magával a ráncigálja az ifjú Jeepet is. Tisztelet az idősebbeknek!