Legfrissebb hírek ÚJ

Sziklamászó Wrangler

Sziklamászó Wrangler

A Jeep nem adott engedélyt, hogy az új Wrangler megjelenését követő időszakban nyilvánosságra hozzák az autós újságírók az első tesztek eredményét, ám most úgy tűnik, vége az embargónak. Pontosabban, legalább az kiderült, hogy az összkerekes terepjáró állítólag a legmostohább körülmények között is helytáll.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Strapabíró
Amikor bemutatták az új Jeep Wranglert, már utaltak rá az amerikaiak: ez bizony valódi terepjáró

Vagyis, jobb a terepjáró képessége, mint az elődöknek, holott azok is arra készültek, hogy nyugodt szívvel elhagyhassa a sofőr a műutat. Nemhiába ígérte a gyár, hogy az értékeit megtartotta a modell, a tradíciókra épült, de sikerült előrelépni.

A teszt alatt sok száj tátva maradt, hiszen a frissített dizájnú gép úgy kapaszkodott fel a sziklás úton, mintha ez a világ legtermészetesebb feladata lett volna. A hatalmas kövek mellett az sem zavarta a Wranglert, hogy emelkedőn, majd lejtőn kellett mennie.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Szabadidő aktív eltöltése
A mindennapi használatra is megfelel, de a szabad hétvégéken jön el az igazi ideje...

Azaz, a terepjáró képességével alapjáraton sem lehet probléma, de aki még ennél is többre vágyik, az rengeteg kiegészítőt rendelhet hozzá. Még stabilabbá, keményebbé, strapabíróbbá varázsolható a 4x4-es járgány, amely többek között azt a jó „szokását” is megtartotta, hogy leszerelhető a teteje, az ajtaja és a szélvédője.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Lecsupaszítható
Levehető a tető, az ajtó és a szélvédő is lehajtható

Az elődöknél súlyban könnyebb, viszont erősebb és nyomatékosabb, ugyanakkor környezetkímélőbb Jeep dizájnja csak annyira változott, hogy valamelyest igazodjon a XXI. századi követelményekhez, a klasszikus formavilág azért megmaradt.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Fejlődött
Úgy lépett egy szinttel feljebb, hogy megtartotta az értékeit és nem tagadta meg a múltját

A kérdés leginkább az: a nagy modernizációs lázban a belepakolt elektronikai kütyük nem mennek-e a megbízhatóság rovására?

Forrás: youtube