Legfrissebb hírek ÚJ

Óceánparti off roados homokozás

Óceánparti off roados homokozás

Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb terepjárós helyszíne ez a kaliforniai sivatagi partvidék, amely a Csendes-óceán közelében helyezkedik el, s kiváló adottságai vannak.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Nem véletlen, hogy a Nyugati-parton itt rendezik az egyik legsikeresebb dűnéző viadalt, az Oceano Dunes SVRA-t, amely a nevét az Oceano nevű településről kapta, ahová be van jegyezve a program. Persze a nagy víz is közel van, így aztán strandolással is össze lehet kötni ezeket a napokat.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Profi és amatőr pilóták is szoktak indulni, s az autók mellett természetesen ATV-k és UTV-k is benevezhetőek. Így tulajdonképpen egy össznépi buliról van szó, amelyet a résztvevők mellett a nézők is nagyon imádnak, mert hatalmas repüléseket lehet látni, mint az a mellékelt fotókon is észrevehető.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

A part menti terület öt és fél mérföld hosszú, így aztán van hely bőven, egyébként a fövenyt szokták bázisul használni ott állítják fel az autókat. Elég jól szokott kinézni a szervizutca. Persze a hatalmas buli mellett a sivatagban kőkemény csapatás megy, amely idén sem maradhatott el. Itt speciálisan homokdűnés terepen tűznek ki egy pályát, amelyet teljesíteni kell, s természetesen alaposan fel van adva a lecke mindenkinek.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Igazi hardcore csapatás ez, amelyet még nézni is jó, mert a sivatagi off road parkban úgy tűzik ki a bójákat, hogy a közönség is láthassa. Természetesen mindig vannak nyertesek is, ám mivel amatőrök is indulnak, az Oceano Dunes SVRA inkább a közösségi életről ismert. Jó bulizást!