Legfrissebb hírek ÚJ

Ferrari-motorral erősít a Levante

Ferrari-motorral erősít a Levante

A Maserati városi terepjáróját igencsak felpörgetik, hiszen készül belőle egy GTS-verzió, amelyben testvér olasz sportmárka egy brutális V8-as erőforrása dübörög majd.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Autocar

Nem is kell sokat várniuk a rajongóknak, már decemberben kiadják a Levante GTS-t. Ez nem is felelőtlen ígéret, mivel már nagyban zajlik a közúti tesztelés, hóban is kipróbálták mire lehet képes a megizmosított luxus SUV, s az biztosra vehető, erőnek nem lesz híján.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Autocar

A skandináv főpróbán már a Ferrari V8-as, ikerturbós 3,8 literes motorja hajtja a vasat, ezt egyébként már a Quattroporte GTS-be is lenyúlták. A paraméterekről még annyit fontos kiemelni, hogy 523 lóerős csúcsteljesítményre képes. Ezzel igencsak ott lohol a kategóriában listavezető fő rivális Porsche Cayenne Turbo és a Range Rovel Velar SRV nyomában, ezek 542 paripának képesek dirigálni.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Autocar

De maradjunk egyelőre a Maserat Levante GTS-nél, hiszen mégiscsak ezzel veretnek mostanában a szakemberek, hogy tökéletesíthessék az év végi piacra dobásig! Azt már a maszkolás mellett is meg lehet figyelni, a kasztnin őrületes változtatásokra nem kell számítani, maximum egy két kiegészítő: a spoiler, a kerekek egy-egy idom módosul.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Autocar

Viszont a sportos teljesítmény fokozása miatt abban mindenképpen biztosak lehetünk, a futómű igencsak át lesz hangszerelve. Hiszen a dinamika megőrzése és a jobb vezethetőség érdekében egyértelmű, hogy légrugókat kapnak a felfüggesztések. A belső térben pedig még fullosabb lesz a minőség és a felszereltség is. Ez is kötelező elem. Szép karácsonyi ajándék lehet gazdagéknak decemberben.