Legfrissebb hírek ÚJ

Már tesztelik a vadonatúj Ramet

Már tesztelik a vadonatúj Ramet

Amerika egyik kedvenc pickupjának legújabb verzióját nagyon várja a közönség, s a tervek szerint az 1500-asból már egyre többet akarnak Európába hozni. A lesifotók alapján masszív lesz a járgány.

Mindenesetre nagyon csalafinta a készítő, hiszen a duplakabinos vasat még annak ellenére is kétféle dizájnnal próbálgatja, hogy elég sok minden le van maszkolva rajta, ráadásul az egész kasztnit kamuflázs fényezéssel borították be. Az avatott szemek azonban így is észreveszik a turpisságot.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: autoblog.com

Az autoblog.com által közölt fotókon, az egyik verzión a hagyományos klasszikus hűtőrács és a jelenleg is futó szériából ismert LED-es fényszórók láthatóak. A másikon viszont a lámpatestek kevésbé vaskosak, sokkal egyszerűbbek jobban illeszkednek a frontrészhez. Ráadásul ennek a hűtőmaszkján hálószerű borítás van rácsozat között.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: autoblog.com

Most legyen okos bárki, vajon melyik lesz majd a befutó? A külföldi szaksajtó szerint még az is elképzelhető, hogy mindkettő, mert így még jobban lehet alkalmazkodni a vevők igényeihez. Sőt az is lehet, hogy a belépő színtű és a limitált szériás modellek képviselőit láthatjuk éppen.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: autoblog.com

Az viszont már biztosra vehető, hogy a vadonatúj 2019-es évjáratú Ram 1500-ast az idei Detroiti Autószalonon mutatják majd be a nagyérdeműnek. A várakozás óriási, hiszen arrafelé a Ford F-150-essel együtt ez a nép kedvence. A fiatos szövetségen keresztül az európai értékesítését is növelni akarják a górék.