Legfrissebb hírek ÚJ

A quadosok megőrülek – vicces fotók

A quadosok megőrülek – vicces fotók

Amióta beindult az élet a világhálós közösségi oldalakon, egy hét hosszú időnek számít. Éppen ezért bőséges termés van a rajongók által feltöltött mókás képekből. Ebből szemezgettünk vasárnapi nassolnivalót.

Szokásos heti összefoglalónk nyitó fotóján egy hagyománytisztelő szakit láthatunk. Egészen érdekes tuning kompozíció lett ebből a gépből, amelyre a saját kerekei helyett a klasszikus gőztraktorok bütykös fémkerekét rakták fel. Úgy tűnik, boldogul a sárban.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Persze van ahová csak quaddal lehet bemerészkedni, sőt még azzal sem biztos, hogy érdemes. Ilyen egy Amerikában kedvelt mud race, azaz sárverseny is. Ennek srácnak igencsak fel van adva a lecke, de két keréken is igyekszik kikecmeregni.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Vannak azért az ATV-sek között is vannak olyanok, akik nemcsak a sportra koncentrálnak, hanem igazi művészlelkek. Magyarán szólva, elmentek nekik otthonról. Erre példa ez a halloween stílusú kompozíció csontvázzal, pókhálóval és óriás tarantulával. No comment...

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Persze akadnak leleményesek is, akik minden helyzetben feltalálják magukat. Például, ha télen már necces lenne a csapatás négy keréken. Akkor hómobillá alakítják át a vasat. Elég két síléc kit előre, és már jöhet is a téli túra.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

A leleményesség nagyravágyással is párosulhat, avagy mások, másképpen készülnek az extrém helyzetekre. Ennek a csávónak az volt az agymenése, hogy monster truck szerű big footot készít a quadjából. Mondjuk ezzel tényleg nehéz elakadni.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

És akkor a mókagyárosokról nem is beszéltünk még. Ez a fickó a fejébe, pardon fejére vette, hogy elkészíti a tökéletesen környezetbarát bukósisakot. A görögdinnye valóban lebomlik, viszont nem biztos, hogy biztonsági szempontból ötcsillagos.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Ezen a képen a szakág igazi szeretete látható, ami abban testesül meg, hogy egy lelkes fanatikus kimegy a terepre. Utánfutó híján lepukkant Suzuki Swiftje tetejére pattintja fel a vasat. Ezért a „Susu” is megérdemel egy kalaplengetést.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Itt már csak a piócás ember segíthet. Vagy ha ő sem, akkor talán egy markológép. Elég bevállalós volt a sárveseny egyik résztvevője, de vagy nem készítette fel eléggé a vasat vagy elbénázott valamit, mert a pálya fogságában maradt. Ilyen egy lebilincselően izgalmas viadal.

Forrás: atv.com