Legfrissebb hírek ÚJ

Nyári off roadozás télen

Nyári off roadozás télen

Irigylésre méltó helyzetben vannak az ausztrálok, hiszen náluk, a déli féltekén ilyenkor van a legmelegebb évszak, így aztán nyugodtan nyomulhatnak, erről készült egy irigylésre méltó videó.

Ugyanis a kontinensnyi méretű szigetországban van egy óceáni partszakasz, amelyre garantáltan minden ATV-, quad- és, UTV-rajongó szeretne eljutni legalább egyszer életében. Hiszen olyan pazarul néz ki, s mindemellett remek terepadottságai is vannak, hogy egyszerre szemet gyönyörködtető, valamint remek off road terep is.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Ezúttal Sean OReilly révén nyerhetünk betekintést a kulisszák mögé, valamint kitekintést a fantasztikus panorámára, hiszen egy drónnal követték a levegőből, a homokos parti fövenyen elképesztő tempóban száguldó quadost, aki nagyon komolyan veret.

Legyünk őszinték, el tudnánk képzelni karácsonyi ajándékként, hogy ellátogathassunk a Nyugat-Ausztráliában, egészen pontosan Perth-től északra található beachre amely mintegy 400 kilométer hosszú, így szinte nem is akar véget érni az off roados kaland rajta. Ha pedig valaki megunja a zúzdát, akkor csak lesétál a partra és strandol vagy napozik egy jót, mert itt az adottságokból fakadóan erre is van lehetőség.

Meg kell hagyni, tényleg irigylésre méltó helyzetben vannak az auszik, hiszen nem elég, hogy a földrajzi adottságok miatt egész évben tudnak csapatni, még ilyen helyekben is gyönyörködhetnek. Nekünk marad egyelőre a videó.