Legfrissebb hírek ÚJ

Medveölő pickup

Medveölő pickup

Valakinek megint nagyon elszállt az agya, hiszen egy 2007-es évjáratú GMC Sierrából igazi fenevadat épített. A természetjáró tuner nem fogta vissza magát, minden földi jóval felfegyverezte a vasat.

Kanadáig kell utaznunk képzeletben, hogy megcsodáljuk a Calgaryban élő Trent Clark szörnyetegét. A fekete és bíbor színekben pompázó szörnyeteg, már távolról is rémisztő látványt nyújt, hiszen olyan mocskos nagyok a kerekei, hogy akár egy folyót is könnyedén keresztül lehetne szelni a hátán.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Truck Trend

De nézzük meg egy kicsit tüzetesebben ezt az éppen tízesztendős GMC Sierra HD2500-ast! A legvadabb vadállatként aposztrofált négykerekűnek a táplálékláncban nem igazán akad ellenfele. Ez főként annak tudható be, hogy egy 1236 lóerős, igencsak felfúrt motort rejt a gyomra. Ezt persze nem a boltban szerezte be a tulajdonos, hanem barkácsolt egy jót.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Truck Trend

Kerített egy 6,6 literes V8-as Duramax-dízelegységet, amelyhez csatlakoztatott egy ATS-triplaturbót, valamint egy igencsak bika Exergy-befecskendezőt, megspékelve a 275 százalékos teljesítménynövelésre képes Dynomite Diesel Products-szelepeket.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Truck Trend

Naná, hogy a kipufogó rendszer sem az eredeti, egy profi szett lett beapplikáva. Ja, és akkor ne feledkezzünk meg arról sem, hogyan lehetséges megzabolázni, azaz megállítani ezt a szörnyeteget! Ehhez bizony speciális túlméretes fékcsomag szükségeltetett. Hiszen ha figyelembe vesszük, hogy a nitro adagolóval – mert, miért ne lenne – 1900 tagúra gyarapodik a ménes, akkor ez már valóban nem gyerekjáték.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Truck Trend

Persze mindez még kevés lenne ahhoz, hogy igazi terepjárónak nevezhessük, éppen ezért Clark vadonatúj futóművet is összeeszkábált. Ezt azzal kezdte, hogy 12 colos Bulletproof Suspension toldást nyomott be a felfüggesztésbe. Ehhez Fox iker lengéscsillapítókat csatlakoztatott és még 16 hüvelykkel meg lett így nyújtva a rugóút. Csak rá kell pillantani, látszik, 22 colos felnikre húzták a 40-es Nitto terepgumikat, már nem is meglepő, miért ilyen magas a monstrum.

Belül bőrülések, atomhifi, kamera, DVD-lejátszó, bíborszínű világítás, amely kívül is visszaköszön egészen egyedi külsőt sugározva a kocsinak. A motorháztetőn egy grizzly díszeleg, meg kell hagyni tényleg vadállati ez a négy kerekű medve.