Legfrissebb hírek ÚJ

Kukkantson be a Nissan Terra belterébe!

Kukkantson be a Nissan Terra belterébe!

Újra lekapták a Nissan idei nagy dobását, az összkerekes Terrát, ám ezúttal azonban az ajtók mögé pillanthatunk, vagyis a beltér tárul elénk. A korábban az Év pickupjának választott Navara NP300-ra épült hétszemélyes családi szabadidő-autó áprilisban debütál majd a pekingi szalonon.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Ablakon keresztül
Bekattintottak a Nissan Terra utasterébe: kiderült, hogy rengeteg a hasonlóság a Navara NP300-zal

A fotókból kiderül, hogy a Terra „irányítópultja” lényegében megegyezik a Navara megoldásaival, többek között a klímaberendezés kapcsolója, a kormánykerék, a középkonzol vagy a légbeömlő tényleg változatlannak tűnik.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Meglepő
Kicsit azért változtathattak volna rajta

Azért ez nem annyira megszokott. A Toyota Hiluxra támaszkodó Fortuner és a kínai piacra készülő, Isuzu D-Max-ra épülő MU-X valamelyest másképpen fest a „donornál”, a Mitsubishi Triton/L200-on alapuló Pajero Sport, valamint a Ford Rangerből továbbgondolt Everest pedig minőségi javulást ért el.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Nyerő külső
A külső dizájnon azért többet dolgoztak a szakik

Ami a külsőt illeti, a V-motion rács hangsúlyosabb, a fényszórókat átformálták és értelemszerűen a hátsó rész is változott, elősegítve, hogy hét személy viszonylag kényelmesen elférjen a kocsiban.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Családi
Hét személyre tervezték a szabadidő-járművet

A Nissan Terra várhatóan 2,3 literes turbódízel motort kap az elejébe, ez 190 lóerős lesz, a csúcsnyomatéka pedig 450 Newtonméter. Hatfokozatú kézi- vagy hétgangos automata sebességváltóval látják el, s természetesen összkerékhajtással is rendelhető az SUV.