Legfrissebb hírek ÚJ

Ezért ne ugrass Harley-Davidsonnal – videó!

Ezért ne ugrass Harley-Davidsonnal – videó!

Persze a hollywoodi filmekben olyan jól néz ki, amikor a nagymenő utcai motoros vagányok szinte repülnek a levegőben… Vélhetően ez adta az indíttatást emberünknek is, hogy megpróbálkozzon a produkcióval.

Hirtelen az jut eszembe, amikor a Megint 48 órában az Eddie Murphy által alakított Reggie Hammondot kinyírni akaró két kőkemény Harley-s arc nagyon brutális módon veret a chopperekkel. És hát ki ne szeretné megcsinálni azt, amit a nagyok… Mert a csajok az ilyesmire buknak.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Már ha sikerül az akció, mert az azért köztudott, hogy a krúzolásra tervezett Harley-Davidsonok felfüggesztése nem arra lett kitalálva, hogy rámpáról ugrassanak vele, több méteres repülések után. Egy ilyen vas, ha egyszer leesik, akkor az nagyot koppan a betonon. Nincs nagyon torzítás, tompítás.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Ez benne van a pakliban, de a videón feltűnő emberünk úgy volt vele, megpróbálja. Mint a felvételen látszik, komoly tempóban vág neki az kertvárosi utcán felállított motokrosszos rámpának és az elrugaszkodással és a repüléssel nincs is probléma, még művészileg is lehetne pontozni a kivitelezést.

Csak ne jönne a kötelező földet érés, az ugyanis felér egy katasztrófával. Akkorát taknyol a gyerek, hogy a motort kis túlzással gereblyével kell összeszedni. Ő tökös csávó, mert lábon kihordja a vasalást. Felpattan és gyalogol egy kicsi, mert minden oké. Majd a szervizszámla után nem lesz őszinte a mosolya.