Legfrissebb hírek ÚJ

Nehéz meló az egykerekezés – videó

Nehéz meló az egykerekezés – videó

Nagy próbálkozásokból lesznek a nagy bukások, kicsikből meg a kicsik – örök igazság ez! Szerencsére az élet nem matek, így mindig akadnak olyan vicces felvételek, amiken nagyokat nevethetünk.

Szegény motorosok, rájuk jár a rúd rendesen… De mit tehetünk, egyszerűen nem lehet megunni a bénázást. Főként azt, amikor a vagánykodásra valaki iszonyatosan ráfarag. Nem azért mert megérdemli – közben kicsit mégis – hanem, mert vicces, ami történik.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Jelen esetben olyan videós összeállítást mutatunk, amelyen a jaszkarizás legősibb motoros formájával, az egykerekezéssel kezdődik minden. És persze hatalmas zakóval végződik, de olyannal, hogy a ha nem is a fal, de a föld adja a másikat…

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Van itt minden, mint a céllövöldében: utcai rongyolás, ahol egy parkoló pickup sem ússza meg az attrakciót, persze a nagy találkozás után az marad jobb állapotban, mint a „művész”. Aztán egy akrobata előre szaltóval próbálkozik – csúnya vége lesz. Van, aki a hanyatt fekvést próbálja ki, s az is szép, amikor egy haver megy neki a pórul járt főszereplőnek.

Az egykezes iszogatós klasszikus sem maradhatott ki az összeállításból. Köszönjük a résztvevőknek és mindenkinek jobbulást kívánunk!