Legfrissebb hírek ÚJ

Újabb hószörnyeteg fanatikusoknak – videó

Újabb hószörnyeteg fanatikusoknak – videó

A téli off road járgányokkal egyszerűen nem lehet betelni, mutatunk egy egészen extrém típust, amely tulajdonképpen a krosszmotorok havasi megfelelője – elképesztő.

Ha unalmas számodra a megszokott felhozatal, mint a motoros szán, vagy az egyel rafináltabb hernyótalpasított UTV vagy ATV, akkor is tudunk neked ajánlani egy olyan vasat, amelytől garantáltan leesik az állad, mert annyira vagány, hogy nem lehet nem szeretni.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Ráadásul még csak nem is agyament sufnituningról van szó, hiszen a KTM és a Honda alkotóinak agyából is kipattant már, mi lenne, ha egy motoX-ből készülne egy sí- és lánctalppal egyaránt felvértezett vas, amellyel tökéletesen lehet hasítani még akár félméteres szűzhóban is.

Így született meg a SnoCross kategória, amely természetesen gyorsan berobbant az extrém off roados arcok körében és egyre többen csapatnak ilyen gépekkel az esztendő leghidegebb hónapjaiban. Miért jó ez? Mert nem olyan lomha, mint egy motoros szán, sőt kifejezetten fürge, így aztán sokkal élvezetesebb vele egy zúzda. Nem kell hozzá sok extra, csak egy spéci kit, az első kerék helyére egy sítalpas futómű, hátulra pedig egy hernyótalpas egység.

Érdemes megnézni a mellékelt videókat, hogy legyen valami támpontunk róla, mire képes egy ilyen spéci vas. Elég csak annyit megjegyezni, akár 120 kilométer/órával is lehet veretni vele. Ha pedig a flikkflakkokat nézzük nem is kell bővebb kommentár.