Legfrissebb hírek ÚJ

Elképesztő, ahogy Ken Block veret – videó

Elképesztő, ahogy Ken Block veret – videó

A száguldás és a bravúros vezetés határait állandóan feszegető amerikai fenegyerek ezúttal ez UTV volánja mögött mutatja meg, mi az amire ő valójában képes. Bámulatos, milyen könnyedén hajt végre bármilyen manővert, nem csoda, hogy sokan földönkívülinek tartják.

Az évek során Ken Block sok minden csinált már, pontosabban sok járgánnyal kergette az őrületbe a közönséget videóival, amelyek vírusként söpörtek végig a világon a közösségi megosztó portálok segítségével. Ezúttal két igencsak felpaprikázott Can-AmMaverick X3Turbos UTV-vel veret, amikre speciális Toyot versenygumikat húztak.

Egy kaliforniai reptéren kialakított gymkhana pályán megy a zúzás, stílszerűen még egy kisrepülőt is meg kell kerülni driftelve. Persze ez Blocknak nem okoz komoly nehézséget, hiszen nap mint nap ezt csinálja. Szédítő a tempó, fütyülnek a gumik, üvölt a motor és a pörgés egyre fokozódik, ő pedig csak lazán tekergeti a kormányt.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Hoonigan

A több mint 26 perces videón illusztrációképpen egy „amatőr”, a magát, a showbizniszben, az extrém sportokban sőt a ketrecharcban is kipróbáló Jason Ellis is kipróbálja, hogyan kell ezt csinálni, természetesen kevés sikerrel. Hiába, ez a különbség a király és az alattvalók között...