Legfrissebb hírek ÚJ

Így csapat egy UTV-vel a terepralikirály – videó

Így csapat egy UTV-vel a terepralikirály – videó

Az amerikai fenegyerek BJ Baldwin olyan mintha Ken Block off roados féltestvére lenne: elképesztő, lenyűgöző trükkökre képes négy keréken, de nem csak aszfalton.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Ezúttal nem a tőle már jól megszokott 800+ lóerős Trophy Truck gépével zúz, hanem a hobbivasát rángatta elő a sufniból. Ez egy Can-Am Maverick X3 RS UTV, azonban a tempóból és a teljesítményből véletlenül sem vesz vissza, tényleg lehengerlő, amit művel.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

BJ Baldwinban egy sebész pontossága, egy zsonglőr ügyessége és egy kamikaze vakmerősége rejlik, elképesztő a faszi. Nem véletlen, hogy pályafutása során már hétszer nyerte meg az amerikai tereprali bajnokságot, háromszor a Score Baját és a Monster Energy hivatalos profi pilótája.

Így aztán nem okoz gondot neki, hogy játszi könnyedséggel elboldoguljon egy négyüléses sportos Can-Am Maverick X3-assal. Roppant szép stílusban vezet a sivatagos és hegyvidéki terepen, murván vagy homokon, tök mindegy neki.

Ha pedig véletlenül aszfalton találja magát, akkor két kerékre kapja a gépet és eljátssza, hogy ő a David Hasselhoff által alakított Micheal Knight a Knightrider című sorozatból. Érdemes megnézni a mellékelt videót.