Legfrissebb hírek ÚJ

Íme, egy brutális verseny UTV

Íme, egy brutális verseny UTV

A Trexton Off-Road egy olyan versenycsapat, amely semmit sem bíz a véletlenre, nem akarnak a rossz választás miatt viadalokat bukni, ezért inkább építettek egy saját géopet.

A Wild Cat XX egy vérbeli hardcore sportgép, amelynél a magas teljesítmény csúcstechnológiával párosul. Erre szükség is van, hiszen a csapat profi, tehát részt vesz a legnagyobb egyesült államokbeli off roados sorozatokon, ugyanakkor tehetős vásárlóknak le is gyárt ilyen gépeket.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Textron Off-Road

Ebben a „Vadmacskában” egy 998 köbcentis elektromos üzemanyag befecskendezésű motor szolgáltatja kakaót, és elég komoly is a teljesítmény, hiszen 125 lóerőt lehet elszabadítani. És az összekeres hajtáslánc CVT automataváltóval egészül ki.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Textron Off-Road

A futómű is speciális, részben saját, részben gyári alkatrészekből lett összeállítani. Elől A-kar, hátul kettős keresztlengőkar van. A lengéscsillapítók a Foxtól származnak, a rugóút 46 centiméter, ez azért elég komoly, de mivel Amerikában rengeteg a sziklás „mászóverseny” erre szükség is van. A kerekek 30-as Behemoth Tire terepgumikból és 15 colos egyedi KMC felnikből állnak.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Textron Off-Road

A kasztni természetesen egy az egyben saját gyártású. A merev váz masszív acélból készült, viszont amit lehetett a takaróelemek közül, alumíniumból készítettek el, hiszen a versenysúly is fontos tényező egy ilyen négykerekű esetében. Az utastér kétszemélyes, így nemcsak versenyzésre lehet használni, hanem „amatőrök” túrázhatnak, csapathatnak is vele.