Legfrissebb hírek ÚJ

Őrült tévés csapatás Travis Pastranával

Őrült tévés csapatás Travis Pastranával

A Nitro Circus legnagyobb sztárja elvitte egy körre UTV-jével a népszerű showmant, akinek élete egyik legnagyobb élményében volt része, kicsit be is tojt!

Azt hiszem, keveseknek kell bemutatni Travis Pastranát, azok körében, akik kedvelik az autó-motor sportot. Az amerikai kaszkadőr fenegyerek arról híres, hogy mindenféle járgánnyal képes elképesztő mutatványokra, nem számít neki milyen vassal kell menni.

 

A Nitro Circus nevű banda góréja a tv-műsor után a világ körüli turnéján is meghódította a közönséget – többek között Magyarországon is járt – motokrosszosként kezdte a pályafutását, de a freestyle az igazi terepe, X-Gamest is nyert már, és számos szaltó rekordot tart motoron.

 

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Ezúttal egy Polaris RZR volánja mögé ült be, hogy a népszerű brit komikust az amerikai Late Late Show sztárját, James Cordent – aki a Carpool Karaokke nevű autós sztárokkal éneklős számával futott be – vitte el egy körre.

 

A zúzda meglehetősen rövid, de annál velősebb volt, hiszen némi villámgyors driftelés után máris egy rámpa felé vette az irányt Pastrana, és természetesen az ugratás sem maradhatott el. Corden persze nagyon élvezte a kissé számára félelmetes kalandot, ezt nem is titkolta. Érdemes megnézni az erről készült, mellékelt látványos videót, amely felkerült a legnagyobb megosztó portálra is.