Legfrissebb hírek ÚJ

Otthon van az erdőben az új Can-Am Maverick

Otthon van az erdőben az új Can-Am Maverick

A legjobb terepes túragépnek számító UTV 2018-as kiadása elég jól sikerült, az egyesült államokbeli kollégák már ki is próbálták, mire képes az új vas.

Az UTV Driver osztott meg egy látványos videót világhálós közösségi oldalán. A felvételen az látható, hogy elvitték a legfrissebb Can-Am Maverickeket egy erdei csapatásra Utahban. A Wasatch National Forest területén ment a zúzda és nagyon komolyan feladták a leckét a vasaknak.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Méghozzá a kétüléses DPS Trail verziót zavarták meg a téli tájon, főként murvás, kanyargós, emelkedőkkel tarkított útvonalon. Ebben a típusban egy 976 köbcentis V-twin folyadékhűtéses Rotax motor adja a kraftot, egészen pontosan 75 lóerő a csúcsteljesítménye.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Ennek a hajtáslánca, amely összkerekes, már egy gyorsan reagáló rendszerrel működő CTV váltóval van felszerelve. A futómű speciális Fox egységekkel és Maxxis abroncsokkal vérteződött fel, a hasmagasság pedig 25 centiméter.

A videó alapján meg lehet állapítani, hogy sem a kemény murvás talaj, sem a technikás erdei ösvény nem adja fel neki igazán a leckét, simán elboldogul velük. Valamint még sziklás domboldalon, és a patakban, vízmosásban sem jön zavarba.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Tényleg jó nézni, amilyen lendületesen hasít mindenen keresztül a kiváló lábazatnak köszönhetően, sehol egy megtorpanás, billenés, túl vagy alul kormányozottságra utaló jel. Remek lett a videó, mindenképpen érdemes megnézni kedvcsinálóképpen. Pazar a gép, ez nem vitás, s hamarosan Magyarországra is megérkezik.