Legfrissebb hírek ÚJ

Rege a leküzdhetetlen siratófalról – videó

Rege a leküzdhetetlen siratófalról – videó

Van az úgy, amikor a természet erőit vagy általa létrejött képződményeket nem lehet legyőzni. Ezúttal egy UTV-s off road kihívásba kapcsolódhatunk be, végignézve a szenvedést.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Talán az egyesült államokbeli megméretésen rajthoz álló versenyzők sem gondolták, amikor megpróbálkoztak ezzel a különleges feladattal, hogy mindegyiküknek beletörik majd a bicskája. A kihívók egyre csak érkeztek, de senki sem tudott felkapaszkodni a csúcsra. 

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Pedig szemre talán nem is tűnik annyira meredeknek az erdei domboldal, igen ám, de elég trükkös a nyomvonal, hiszen több fagyökérrel és vízmosások által kialakított mélyedés is nehezíti a kapaszkodást. Hiszen amikor sikerülne egy „lépcsőfokon” feljutni akkor hirtelen elfogy a talaj a kerekek alól, és szinte törvényszerűen jön a hanyatlás.

Kaparnak, kúsznak, másznak a speciálisan felkészített UTV-k amelyek többsége Polaris RZR, de hiába próbálkoznak mindennel a pilóták, elbuknak. Szó szerint hiszen van, aki ugyan csak visszagurul, de olyan is, aki hatalmas bukfencekkel zuhan a mélybe még a nézősereget is majdnem veszélybe sodorva. Ez most nem sikerült, fiúk!