Legfrissebb hírek ÚJ

Elkészült a Ram Rampage

Elkészült a Ram Rampage

A Rapage-et először Latin-Amerikában vetik be, hiszen Brazíliában készül a vas, azonban egyáltalán nincs kizárva, hogy átkerül majd Európába is.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Ram

A Rampage sok stílusjegyet kölcsönöz a nagyobb Ram 1500-astól. Magas, egyenes orr-részt kapott, a hűtőrács közepén nagy „RAM” logóval és vízszintes, LED-es lámpákkal. A domború motorháztető is az ősre emlékeztet a nagytesóra. Ez azonban, lehet, hogy egy felsőkategóriás verzió lesz, és alapváltozatai kevésbé izmos dizájnnal landolhatnak.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Ram

A két pickup közötti hasonlóságok nagyrészt itt véget is érnek. Oldalról nézve a Rampage közelebb áll a Fiat Toróhoz, mint az 1500-ashoz. A c-oszlop ferde, és nincs zárt vonal a fülke és a raktér között. Hátul a Rampage beépített spoilerrel és „RAM” emblémával ellátott ajtóval, valamint egy pár függőleges LED-es lámpával rendelkezik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Ram

A Rampage azt a platformot kapta, mint az Alfa Romeo Tonale alapját képezi. Pontosan 5 méter hosszú, 1,85 méter széles és 1,8 méter magas, ami nagyjából az Európában is megszokott méreteknek felel meg. Így aztán könnyen előfordulhat, hogy a mi kontinensünkön is bevetik majd.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Ram

A tengerentúli hírek szerint a Rampage egy 2,0 literes négyhengeres turbódízel motorral kerül forgalomba, és a gyártás későbbi szakaszában egy benzines 2,0 literes turbó négyhengeres is csatlakozik a kínálathoz. Azonban a pontos részletekkel meg kell várni a közelgő bemutatót.