Legfrissebb hírek ÚJ

Harcias megjelenésű, gonosz külsejű pickuppal ünnepli a Ram a Power Wagont – Galéria!

Harcias megjelenésű, gonosz külsejű pickuppal ünnepli a Ram a Power Wagont – Galéria!

A legendás Power Wagon születésének 75. évfordulójára különleges összkerekes pickupot dob piacra a Ram. A limitált szériás platós valódi gonosz dizájnú modell lesz, a kőkemény, félelmetes külső azonban előkelő belteret rejt – körülbelül 19 milliós indulóárért.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Rég és új
A Dodge Power Wagon születésének hetvenötödik évfordulóját ünnepli meg az Anniversary Edition-nel a Ram

A Dodge Power Wagon ijesztő szerkezet volt, 1945-ben lehetett először megvásárolni a négykerék-meghajtású, közepes teherbírású teherautót. A megjelenésének „háromnegyed százados” évfordulóján a Ram egy különleges, harcias megjelenésű, nagy kerekekkel megáldott, 2021-es modellévű géppel lepi meg a világot. Off roados kiegészítőkkel látták el az óriást, s a felszereltsége is vonzó.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Nehézfiú
Nézhetjük elölről és hátulról is, masszívnak tűnik a pickup

Az Anniversary Edition a márkatesóktól eltérő, így jól megkülönböztethető hűtőrácsot kapott, emlékeztet az eredeti, 1945-ös változatra. Ugyancsak hozzájárul a múltidézéshez a hűtőrács, a sárvédő és a kötény matt fekete színű festése. Az ajtókon „Power Wagon 75 Years of Service” felirat látható.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Jelölve
Logókkal is megkülönböztetik a gyári kiadású modellektől

Az alapból szürke színű, de tíz másik festéssel is rendelhető jármű off road extrái között mindenféleképpen megemlítendő az 5,5 tonnás húzóerővel rendelkező csörlő, a terepmunkához tökéletes felni és a 33 hüvelykes gumiabroncs.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Feltűnő
Új hűtőrács, brutális kerekek és 5,5 tonna teherbírású csörlő az elején

A belterében barna bőrülések vannak, természetesen évfordulós logók fedezhetőek fel a foteleken és az ajtóborításokon egyaránt. Érdekessége a 12 hüvelykes infotainment kijelző, amely off roados információkat is ad a sofőrnek, többek között a hasmagasságot, a differenciálmű zárását és a dőlésszöget is jelzi, de szintén ütős a 750 wattos Harman Kardon zenerendszer, amely tökéletes hangzást biztosít menet közben.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Limitált kiadás
Kényelmes bőrülések vannak benne, természetesen Power Wagon 75 jelöléssel

A Ram elejében egyébként 6,4 literes, V8-as, 416 lóerős motor üvölt, amelyhez nyolcfokozatú automataváltó kapcsolódik – az alapára a modellnek 62250 dollár, vagyis körülbelül 19 millió forint.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Off roader
A 416 lóerős Ram platós simán terepmunkára fogható