Legfrissebb hírek ÚJ

Itt a 2020-as Nissan csúcspickup, a frissített Navara N-Guard

Itt a 2020-as Nissan csúcspickup, a frissített Navara N-Guard

Jön a Nissan Navara csúcsverziója, a 2020-as évre frissített N-Guard. Az összkerekes pickup zászlóshajója akár négyféle színben lesz elérhető: a korábbi fekete, fehér és szürke mellé érkezik a kék kiadás. Az utastér bőr kárpitozása is igazodik a külső festéshez és megvilágított lábtér is tartozik a platós felszereltségébe.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Lőn világosság
Napfénytető is jár a szabadidő-autók kényelmét és felszereltségét idéző pickuphoz

A japán gigavállalat szakemberei olyan „béléssel” látták el a platót, amely elnyeli az úthibák és akadályok ütéseit, valamint a hangokat. Természetesen jár az egyedi oldalsó grafikákkal díszített Navarához a NissanConnect nyolc hüvelykes érintőképernyővel, Apple CarPlay és Android Auto funkcióval, valamint továbbfejlesztett, műholdas GPS navigációval.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Extrás
Teljes kényelem vár a kormány mögött ülőre és utasaira

A 18 hüvelykes könnyűfém keréktárcsával és fűthető kormánykerékkel csábítóbbá tett N-Guard elejében 2,3 literes, duplaturbós dízelmotor kapott helyet, a topteljesítménye 190 lóerő, a maximális nyomatéka 450 Newtonméter. A hatfokozatú manuális sebességváltó alapfelszereltség, de kérhető hétgangos automatával is. Természetesen 4x4-es hajtással van ellátva a gép.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Sokoldalú
Lehet munkagép ugyanúgy, ahogy családi autó

A 3,5 tonnás vontatókapacitással rendelkező, akár 1,1 tonnás rakományt is elcipelő jármű új fékrendszert és módosított hátsó felfüggesztést kapott. A Nissanban ülők biztonságérzetét növeli az intelligens vészfékező- és a 360 fokos kamerarendszer, az emelkedőn- és a lejtőn elindulást segítő technológia, vagy éppen a sávelhagyásra figyelmeztető.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kék
Dögös az új választható színe

A frissített Nissan Navara N-Guard valóban alkalmas arra, hogy a hétköznapokban munkagépként teljesítsen szolgálatot, míg esténként és a hétvégenként stílusos társ, akár családi autó vagy kalandor legyen – mondta Soufiane Elkhomri, a Nissan Europe kishaszongépjármű-vezérigazgatója. – A sokoldalúsága miatt eddig is rendkívül népszerű választás volt, bízunk benne, a megújult változat is elnyeri ügyfeleink tetszését.”