Mutatjuk! Álca nélkül az új Suzuki Jimny

Mutatjuk! Álca nélkül az új Suzuki Jimny

Íme, itt az új generáció! A helyszín Japán, ahol sikerült lefotózni álcaruha nélkül a világ egyik legkisebb, de ördögi képességekkel bíró összkerekes terepjárójának a friss kiadását, az idén megjelenő Suzuki Jimnyt.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Titkos teszt
Eddig csak így láthattuk a világ egyik legismertebb terepjáróját

Arra várnak a járművek egy hatalmas placcon, hogy végre a márkakereskedésekbe kerüljenek. Keverednek az ázsiai és az európai piacra szánt modellek – viszont, ami a legfontosabb, végre nincs rajtuk álcázás.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Telep
Arra várnak a negyedik generációs, új Suzuki Jimnyk, hogy a kereskedésekbe kerüljenek

„Ferd” készítette a képsorozatot a negyedik generációs Jimnyről. Jól néz ki az „újonc”, úgy állt az összes autó egymás mellett, mint egy katonai alakulat tagjai. Ám nem csak kívülről sikerült a kocsikat lekapni.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Európába is jön
Még az idén megjelenik a kis összkerekes szörnyeteg

Az érintőképernyős infotainmenttel ellátott terepjárók két négyszög és két kerek kialakítású szellőzőnyílással rendelkeznek az utastérben. Jó látható a sebességváltókar, ahogy néhány kapcsoló is.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Bekattintottak
Az ajtók mögötti világ: ilyen az új Jimny

A Suzuki terepese kicsit olyan, mint egy összezsugorított Mercedes-Benz G-osztály, némi Jeep Renegade-del elegyítve. Rövid és masszív lökhárítók kerültek előre, valamint hátulra, a kerékdobok négyzet alakúak és elég magasnak tűnik a modell. A létravázas autó alapból hátsókerék hajtású, de ha szükséges, könnyen 4WD-s lehet.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Ismerős formavilág
A kocka külső a Mercedes G-osztályra hajaz, de van benne némi Jeep Renegade is

Állítólag négyhengeres, enyhén hibrid rásegítéses hajtásláncú változat biztosan készül belőle, de megkapja a háromhengeres, 1 literes turbós aggregátot is. A 110 lóerős (160 Nm) cucc a Suzuki Swiftbe szintén belekerült.