Legfrissebb hírek ÚJ

Sárdagasztáson a Duster – Videó!

Sárdagasztáson a Duster – Videó!

Egy kicsit túltolták az oroszok a terepezést a Renault Dusterrel. Azonban az összkerekes Dacia ikertesójának becsületére váljon, a tengelyig süppedő sárban sem adta fel a küzdelmet és ha nagy nehézségek árán is, de kiküzdötte magát a latyakból. Ezt a videót látni kell

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Kelendő
A Renault (Dacia) Duster nem csak az öreg kontinensen, de például Dél-Amerikában is nagyon népszerű

Az Európában hatalmas sikert arató, 2009 óta gyártott Dacia Duster pazar ár/érték kombinációjával vívta ki a vásárlók elismerését. A 4x4-es hajtással is kapható géppel nyugodt szívvel el lehet hagyni az aszfaltutat – hasonló jármű, mint a Lada Niva volt anno, csak éppen komolyabb színvonalon.

Íme egy jópofa reklám a Dusterről:

Igaz, azt is tegyük hozzá, hogy nem kőkemény terepjáróról, hanem inkább szabadidő-autóról van szó, míg a szovjet Niva a „dzsipeket” próbálta háttérbe szorítani. Azonban az internetre feltöltött videón éppen a terepképességeit fitogtatja a Duster.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Csapda
Mindenesetre, ebből a nehéz helyzetből is kiküzdötte magát

A Renault (Dacia) négykerekűjét kivitték a szabadba Oroszországban, s adtak neki rendesen. Nem kímélték a kocsit, valódi saras akadály elé állították. Szenvedett is a masina rendesen, de csak átküzdötte magát a latyakon, amely erőpróbán a nyugati vetélytársai nem biztos, hogy átverekedték volna magukat.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Nincs lehetetlen
Harcra kész a modell: az összkerekes Dusterrel elhagyható az aszfalt

Ezt a videót nem szabad kihagyni – viszont az utánzással csak finoman.

 

Forrás: youtube