Legfrissebb hírek ÚJ

Két új ATV-vel támad az Argo

Két új ATV-vel támad az Argo

Az ausztrál cég azzal robbant be a köztudatba évekkel ezelőtt, hogy megalkotta a nyolc-, illetve hatkerekű kétéltű járgányát a Frontiert, azóta azonban quadokkal is bővült a repertoár.


Forrás: Argo

Ugyanis az Argo kijött Xplorer-családdal is, amely az ATV-k között versenyez. És mivel az úszó gép annyira jó reklámnak bizonyult, nem is kell a semmiről indulni a piacon. Hiszen, aki érdeklődik a szakág iránt az biztosan hallott már erről a márkáról. Nyilván ennek köszönhető a terjeszkedés is.


Forrás: Argo

Olyannyira bejött a cucc, hogy már Magyarországon is lehet kapni, így már nekünk sem távlati álom egy Argo. Most pedig két új quadot, az együléses Xplorer XR-t, illetve a kétszemélyes Xplorer XRT-t is bemutatták. Lehet, hogy ez nem tűnik akkora durranásnak, mint az úszó erőd, de teljesen rendben vannak.


Forrás: Argo

Látszatra ugyanúgy néznek ki, mint bármelyik másik márka átlagos túra ATV-je, itt azonban tényleg a jó teljesítményen van a hangsúly ráadásul a kínálat is széles. Motorból például van 500 és 1000 köbcentis verzió is. Mindkettőnek elektromos az üzemanyag-befecskendezése és folyadékhűtést alkalmaztak, a csúcsteljesítmény pedig 39, illetve 83 lóerő.


Forrás: Argo

Az elektronika is modern, hiszen van kormányrásegítés, és a kijelző is elég modern az átlaghoz képest. A futómű úgy van behangolva, hogy a sportos, a hardcore és a túrakívánalmaknak is megfeleljen. Az Argo Xplorer a jobb ATV-k között említendő mindenképpen.