Legfrissebb hírek ÚJ

Négy új változatot kapott az Arctic Cat túravasa

Négy új változatot kapott az Arctic Cat túravasa

Az Alterra 600 nem csupán kozmetikai kezelést kapott, hanem műszakilag is megújult és a speciális variánsok mindenféle igényt kielégítenek majd. Jöhet a csapatás!

Egy vadonatúj 600 köbcentis, folyadékhűtéses üzemanyag-befecskendezéses egyhengeres motort kapott a járgány, amely 45 lóerős csúcsteljesítményre képes. Ami újabb előny, hogy végre van zárható differenciál és növelték a hasmagasságot és fejlesztették az összkerékhajtást. Valamint a GPS-t a műszerfalon lehet követni.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Arctic Cat Alterra 600 Mud Pro

Forrás: Arctic Cat

Az Arctic Cat Alterra 600 Mud Pro a sarazás szerelmeseinek gépe lesz. Magasabbra került a hűtő és sznorkeles légbeömlőket kapott. A 14 colos alumínium keréktárcsákra szerelt 28-as Maxxis Zilla sárgumikkal a hasmagasság 12,8 colra nőtt. Az összkerekes diffis hajtáslánc nagy hatótávolságú és extra alacsony áttételezéssel rendelkezik, hogy a legkellemetlenebb sárgödrökön is átjusson.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Arctic Cat Alterra 600 Black Hills Edition

Forrás: Arctic Cat

A Alterra 600 Black Hills Edition sziklamászó vas. A 28 colos gumiabroncsok bőséges oldalfalvédelmet kaptak, és 14 colos felniken vannak. A 12,8 hüvelykes hasmagasság optimális a legextrémebb terepek meghódításához és rásegít az extrém alacsony áttételezés. Ez a modell választható két- és összkerékhajtással, a első differenciálmű zárható.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Arctic Cat Alterra 600 TRV

Forrás: Arctic Cat

Alterra 600 TRV (two rider vehicle) a kétszemélyes verzió. Ezt 15,4 centivel megnyújtották és két kényelmes ülés került fel a hátára. Három felszereltségi szintje van. A fullos, az LTD 14 colos alumínium kerekeken lévő 26 colos gumikat kapott, 12,25 colos hasmagasság. A hajtáslánc összkerekes zárható első diffivel. Első és hátsó acéltartók, masszív lökhárító vonóhorgokkal és egy 3 500 fontos Warn csörlőt is van rajta.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Arctic Cat Alterra 600 EPS

Forrás: Arctic Cat

Az Alterra EPS-nél végre van 2WD/4WD és 4WD kapcsoló, első differenciálzár. Ez a modell is 14 colos alumínium keréktárcsákra szerelt 26 colos gumiabroncsokon közlekedik, ami 12,25 colos hasmagasságot eredményez. Az elektromos kormányrásegítés alap. A további jellemzők közé tartoznak az átformázott első és hátsó csomagtartók, a prémium kategóriás első lökhárító, a vonóhorgok és a 3500 kilós Warn csörlő.