Legfrissebb hírek ÚJ

A sötét oldal pickupja

A sötét oldal pickupja

A szeptemberi, frankfurti autóshow egyik nagy durranásának ígérkezik a Ford népszer pickupjának limitált szériája. Mindössze 2500 darabot gyártanak az összkerekes T6 Ranger Black Editionből, amely egészen biztosan nem a tucatplatósok táborát erősíti majd.

A gyászos szín már a Csillagok háborújában is bejött Darth Vadernek, így gondolták a Fordnál, nagyon nem lőhetnek mellé, főleg annak tükrében, hogy a nagyúr szerint az erő a sötét oldallal van. Szóval, a külső megjelenésre komolyan rámentek a dizájnerek. Egy kis krómmal vadították meg a technikát, amely sportos, feltűnő keréktárcsákat kapott, a hátulját pedig bukócsövekkel, vagy inkább kapaszkodókkal dobták fel.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Black Edition

Belülre a Ford Motor Company nagy sikerű SYNC 3 infotainment rendszeréből a 8 hüvelykes érintőképernyő került bele, de többek között bőrkárpit, kettős zónájú klíma, elektromos és fűthető oldalsó tükör, valamint öt ülés tartozik a felszereltségébe.
Minden bizonnyal nem kell izgulnia a gyártónak, hogy elkeljenek a modellek, hiszen a T6 Ranger az egyik legkelendőbb pickup a világszerte, 2017 januárja és júliusa között 201100 darab talált belőle gazdára.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Black Edition


Amerikában egyébként hamarosan frissítik a pickupot, állítólag egy új 2,5 literes motorral látják el, de egy 3,3 l-es, 175 pacis aggregát is készen áll a bevetésre, amelyet korábban az F-150-ben is kipróbáltak.