Legfrissebb hírek ÚJ

Monte-Carlo-rali: szex élőben, a pálya szélén – Videó!

Monte-Carlo-rali: szex élőben, a pálya szélén – Videó!

Száguldás, Porsche szerelem – énekelte Cserháti Zsuzsa és Charlie a nyolcvanas évek közepén. A sláger modern kori átirata a következő lehetne: Száguldás, WRC, szex… A világbajnoki szezonnyitón, a Monte-Carlo-ralin az egyik versenyző autójának fedélzeti kamerája rögzítette a gyorsasági szakasz szélén álló pár légyottját.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
„Operatőr”
Az 58 esztendős, 2017-ben WRC Trophy bajnok belga-görög Jurdan Szerderidisz hibrid Ford Puma raliautójával rögzítette a felvételt

A rutinos belga-görög pilóta, Jurdan Szerderidisz leplezte le élő adásban a szerelmeskedőket. A Monte-Carlo-ralin egy összkerekes Puma Eally1 Hybridben ülő versenyző fedélzeti kamerája élő adásban közvetítette a szemérmetlenséget. Vagyis, ország-világ láthatta.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Élőben
Egészen elképesztő: nem zavartatták magukat a szerelmesek...

A szerelmesek azt hitték, a sötétben, a pálya szélén szexelhetnek, – az sem zavarta őket, hogy mások is voltak körülöttük… – de a Szerderidisz és a belga Frédéric Miclotte alkotta duó kocsijának reflektorai rávilágítottak az igazságra…

Itt megtekinthető a felvétel.


A Twitter felhasználóit megosztotta a felvétel, akadt, aki felháborodott, más viccesen próbálta felfogni a látottakat.
Igen, ez a Monte-Carlo-ralin történt élőben” – írta az egyik.
Ez az egyik módja a WRC-nézettség növelésének” – jött a választ.
WRC és szex egy sötét úton? Miért ne!” – szólt hozzá egy másik.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Reflektor
Nem számítottak arra a sötétben, hogy lelepleződnek

Minden eddiginél aktuálisabbá vált a nyolcszoros világbajnok francia pilóta, Sébastien Ogier híressé vált mondata: „A hibridhajtás kicsit olyan, mint a szex: nagyon intenzív, aztán egy pillanat alatt vége”.