Legfrissebb hírek ÚJ

221 milliós hardcore kontinensátszelő – Galéria!

221 milliós hardcore kontinensátszelő – Galéria!

A Global Expedition Vehicle világjáró hardcore lakójárművet kínál, 750 ezer dollárért, azaz potom 221 millió forintért. Az összkerekes Pangea elképesztő kényelmet, komfortot és biztonságot nyújt, egy valódi, árkon-bokron átguruló tereplakás.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Modern
Növelhető a beltere, az emeletre lépcső vezet

A Pangea vagy Pangaea az a szuperkontinens, amely a paleozoikum és a mezozoikum korszakokban létezett és amelyből lemeztektonikai mozgások révén kivált minden mai kontinens. Vagyis, találó az óriás neve, amely arra született, hogy kontinenseket járjunk be, szeljünk át vele – és nem csak a műutakon.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Komoly modellek
Az alapjárművet a Kenworth, az International, a Freightliner, a BAE vagy a Mercedes kamionjai adhatják.

A Global Expedition Vehicle (GXV) messze földön hírek a fantasztikus expedíciós járgányairól. Nos, a cég egyik legértékesebb és legdrágább projektje a Pangea. A különlegessége, hogy a teteje emelhető. Ez a trükk teszi lehetővé, hogy a szegmens kiemelkedő modelljévé váljon. Ugyanis ez a megoldás egyharmadával növeli az utasok rendelkezésére álló teret.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Látványos
Az 579 centiméter hosszú, 243 cm széles lakás minden igényt kielégítő felszereltséggel van ellátva

Az alapjárművet a Kenworth, az International, a Freightliner, a BAE vagy a Mercedes kamionjai adhatják. A hossza 579 centiméter, a szélessége pedig 243 cm. A „ház” négypontos összeköttetéssel van az alvázra rögzítve, plusz „elfordítópontja” is van, ez arra szolgál, hogy csökkentse a testre ható erőket menet közben a rázósabb területeken. A test összes burkolata zárt cellás habból készül, amely üvegszállal megerősített poliészter közé van beágyazva.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Éjszaka
Ilyen ágyon hajthatják álomra a fejüket a szerencsések

Nézzük, hogy mi rejt a légkondis, hűthető és fűthető „doboz”. A konyhában találunk egyedi, fából készült szekrényeket, két égőfejjel ellátott indukciós tűzhelyet sütővel, mikrohullámú sütőt, s a konyhában felületeteket gránitlapokkal fedték be. A rozsdamentes acélból készült Vitrifrigo hűtőszekrényt és fagyasztót a tűzhely alá helyezték úgy, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalja el. Minden fiók és szekrény zárható – az étkezőben egyszerre akár hat ember is helyet foglalhat.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Zuhanyzás
Természetesen fürdőszobát is rejt az óriás. Nem is akármilyent....

A jármű elejében található a fő hólószoba, két nagyméretű matraccal – a tetőemelkedést követően lépcsőkön közelíthető meg. De van több kis „szoba” is, amelyekben mobilágyak találhatóak. A lépcső alatt van zuhanyzó és toalett, mosó- és szárítógép. Csak azért, hogy tisztában legyünk vele: 221 milláért...

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
221 millió
Kényelmes, tágas, korszerű és nem mellesleg csodaszép. Viszont, méregdrága...